Томаш Кендзьора: «Хочемо в цьому сезоні знову зібрати всі трофеї»

Томаш Кендзьора: «Хочемо в цьому сезоні знову зібрати всі трофеї»

Захисник «біло-синіх» поділився емоціями після гри з «Олександрією» на «Олімпійському».

- Томаше, очікували, що матч буде настільки важким?

-Так, адже ми знали, що ця команда завжди дуже дисциплінована, добре грає в обороні, і вона це довела на полі. Хоча у нас було багато моментів для взяття воріт, але, на жаль, ми їх не реалізували. Тому перемога далася нам важко. Непростий матч, але добре, що ми вирвали перемогу в кінцівці.

- Після першого тайму було видно, що легкої перемоги в цьому матчі не буде. Які корективи вносив Мірча Луческу?

- Містер багато говорив у перерві. Ми готувалися до цієї гри три дні, знали, як повинні діяти на полі, проте багато чого із запланованого не вийшло реалізувати на полі. Містер вказав на деякі моменти, у яких потрібно було діяти по-іншому. Ми почали створювати гольові моменти, але не вистачало реалізації.

- У попередньому матчі в кінці гри після VAR скасували переможний гол, а цього разу VAR навпаки, у якійсь мірі допоміг...

- Так, але шкода, що це не компенсує втрачених очок у Лізі чемпіонів. Хоча три очки в чемпіонаті не менш важливі. Кожна гра для нас дуже важлива, і сьогодні ми раді, що перемогли.

- Такі моменти з VAR у компенсований час забирають багато нервових клітин?

- Звичайно, VAR додає хвилювань, непередбачуваності, адже ти ніколи не знаєш, яким буде рішення, десь побачать офсайд – і гол буде скасовано. Сьогодні пенальті призначили бо Рибалка потягнув за футболку Гармаша, хоча спочатку  арбітр у цьому не був впевнений.

- Попереду матч за Суперкубок. З яким настроєм до нього підходите?

- Такі ігри завжди стоять окремо, щороку всі чекають матчів між «Динамо» і «Шахтарем». Ця гра для нас важлива ще й тому що на кону трофей. А ми хочемо в цьому сезоні знову зібрати всі трофеї.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер