Олександр Караваєв: «Щоб комфортніше почуватися, треба реалізовувати моменти»

Олександр Караваєв: «Щоб комфортніше почуватися, треба реалізовувати моменти»

Універсал "Динамо" Олександр Караваєв знову показав, що готовий зіграти на будь-якій позиції. Почавши зустріч правим вінгером, він у результаті змістився ліворуч і звідти віддав гольову передачу на Еріка Раміреса.

Динамівський вінгер провів активний матч, міг забивати і сам, але упустив пару хороших шансів. Про що після поєдинку розповів у коментарі для ПРОФУТБОЛ Digital.

"Якби я залишився задоволений усім, що відбувалося на футбольному полі, я б злукавив. У мене були гольові моменти, які я не використав: значить, є над чим працювати та до чого прагнути. У нас було багато шансів, але підвела реалізація, яка потрібна, щоб більш комфортно почуватися в матчі.

2:0 - це досить слизький рахунок, тим паче другий м'яч забили в самому кінці тайму, і без нього було б дуже важко. Якби реалізували свої моменти до перерви та в другому таймі, то все було б набагато легше.

Потрібно віддати належне супернику, вони грали в хороший футбол. Ми з хлопцями після матчу спілкувалися в роздягальні та відзначили, що "Минай" показав гідний футбол", - зазначив Караваєв.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер