Андрію Бібі – 85. Вітаємо!

Андрію Бібі – 85. Вітаємо!

Сьогодні виповнюється 85 років легендарному футболісту, півзахиснику «Динамо» Андрію Андрійовичу Бібі.

Андрій Біба – триразовий чемпіон СРСР у складі київського «Динамо», володар історичного, першого, «золота» нашої команди в 1961 році, автор першого голу радянських клубів у єврокубках, найкращий футболіст СРСР 1966 року та багаторічний капітан команди.

Від імені клубу з днем народження Андрія Бібу привітав президент «Динамо» Ігор Суркіс.

Шановний Андріє Андрійовичу!

В цей особливий день прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого дня народження від мене особисто та від усієї динамівської родини!

Ви увійшли до історії українського футболу як видатний гравець та як один із ефективних селекціонерів. Завершивши кар'єру гравця, продовжували вірою та правдою служити рідному клубу, залишившись у футболі, і протягом багатьох років шукаючи нові таланти для рідної команди.

Футбол – це справа усього Вашого життя, і цій справі Ви завжди віддаєте душу і серце, саме тому досягли таких висот, про які більшість може тільки мріяти. Вас шанує та любить не одне покоління футбольних уболівальників «Динамо», а нові покоління дізнаються про Ваші здобутки з історії клубу, до якої Ваше прізвище назавжди було вписано золотими літерами. Для них Ви – жива легенда не лише динамівського, а і світового футболу.

Упродовж багатьох років Ваше ім'я викликає шану й повагу колег, захоплення вболівальників. Вам присвячують пісні і поезії, статті і нариси, у вас із цікавістю беруть інтерв'ю і залюбки запрошують на зустрічі. При цьому, незважаючи на шалені популярність та авторитет, Ви, вельмишановний Андрію Андрійовичу, змогли зберегти найкращі людські якості – порядність і щирість, інтелігентність і шляхетність, душевне тепло і любов до людей.

У цей святковий день дозвольте побажати вам міцного здоров’я, сімейного затишку, сил, енергії, наснаги, а головне – найшвидшого закінчення війни, настання миру, перемоги рідної України над російськими загарбниками та повернення до звичного життя.

З повагою,

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер