Беньямін Вербич: «Ми всі працюємо на команду»

Беньямін Вербич: «Ми всі працюємо на команду»

Автор першого м’яча у ворота «Маріуполя» у кубковому поєдинку Беньямін Вербич поділився емоціями після гри.

- Бене, наскільки ти радий забити свій перший гол з моменту повернення на поле після пошкодження?

– Це дуже приємні емоції. Але насамперед у зв'язку з тим, що ми здобули перемогу в такому непростому виїзному поєдинку. На нас чекає далека дорога до Києва, а у п'ятницю – знову назад. Ми раді, що виграли, але незадоволені другим таймом, у якому ми зіграли не дуже добре. Аналізуватимемо гру. Сподіваємось, у суботу зіграємо краще.

- Уся команда прибігла вітати тебе із голом. Ти відчуваєш цю підтримку?

- Звісно, відчуваю. Ми ж єдине ціле, всі 26-27 гравців, включаючи тих, хто не потрапляє до заявки. Усі – дуже хороші футболісти, кожен підтримує один одного. Ми всі працюємо на команду. Дякую всім, що привітали і мене, і Шабанова. Головне – що ми пройшли далі.

- Коли Шабанов забив, вітали з народженням дітей і його, і тебе?

- Напевно, так! Ми не домовлялися, але вийшло дуже гарно. Щоправда, я не святкував із ним, бо мені вдарили в зуби. Потім привітаю Артема.

- Дорога до Маріуполя дозволила відчути якість доріг?

- Зараз уже краще. Набагато краще. Я пам'ятаю, коли сюди приїхав уперше, ми чотири години їхали автобусом, який хитало з боку в бік. Зараз зробили дорогу із Запоріжжя краще.

- Чим гравці займатимуться дорогою додому?

- Хтось грає у карти, хтось – у кістки, як я та Кендзера. Хтось спілкується, хтось спить.

- Сьогодні у старті вийшло багато футболістів, які мали менше ігрового часу останнім часом. Яка була мотивація для вас від Луческу? Це шанс проявити себе?

- В «Динамо» велика обойма гравців, команда зараз на високому рівні. А зі старту виходять лише 11. Тому кожен шанс, який отримуєш, потрібно використати на сто відсотків. Думаю, усі гравці, які вийшли сьогодні на поле, виконали поставлене завдання. Хоча другий тайм був не дуже хорошим. Але намагатимемося зробити так, аби у суботу було по-іншому.

- Складно грати два матчі поспіль з одним і тим самим суперником?

- Так, причому сама поїздка сюди непроста. Буде дуже складно. Зараз важливо відновитися, відпочити, а потім приїхати сюди знову і забрати три очки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер