Чемпіонат юнацьких команд. «Динамо» – «Колос» – 3:1. Звіт про матч

Чемпіонат юнацьких команд. «Динамо» – «Колос» – 3:1. Звіт про матч

У рамках 13-го туру чемпіонату України серед юнацьких команд київське «Динамо» на власній тренувальній базі у Віті-Литовській приймало «Колос» із Ковалівки.

Динамівці підходили до гри з п’ятиматчевою безпрограшною серією, але неочікувані втрати очок у нещодавніх матчах із «Кривбасом» та «Чорноморцем» змушують підопічних Ігоря Костюка грати виключно на перемогу в кожному поєдинку.

Не став винятком і матч проти «Колоса», зі стартом якого динамівці почали накочувати атака за атакою на ворота суперника. Уже в дебюті зустрічі гостей після удару Янчишина, який замикав подачу з кутового, врятувала поперечина, ще в одному епізоді Діалло не поцілив у кут після того, як змістився з лівого флангу до центру.

Відкрити рахунок «біло-синім» вдалося на 25-й хвилині. Гусєв знайшов Маткевича на правому фланзі, той виконав чи то навіс, чи то удар із гострого кута, і м’яч залетів у ворота – 1:0. Таким чином півзахисник довів кількість голів у нинішньому сезоні до семи і продовжує залишатися найкращим бомбардиром «Динамо» в чемпіонаті серед юнацьких команд.

А вже за кілька хвилин рахунок було подвоєно. Горбача збили у штрафному майданчику й сам постраждалий узявся виконувати призначений пенальті, розвівши м’яча та воротаря по різних кутах – 2:0.

Перед самою перервою «Колос», який практично не мав моментів у першому таймі, несподівано відіграв один м’яч. Динамівські захисники не встежили за своїм колегою за амплуа Ставничим, який підключився на подачу з кутового та головою поцілив у ворота Ігнатенка – 2:1.

Із поновленням гри «біло-сині» з новими силами пішли вперед у надії забити ще. Діалло обвідним ударом трохи не поцілив у дев’ятку воріт суперника, Горбач неточним ударом завершив швидку контратаку, а ще в одному епізоді форвард ледь не забив ефектним ударом через себе, але надійно зіграв воротар.

На 68-й хвилині матч було перервано через повітряну тривогу, яка затягнулася на півтори години. А ледь гру було поновлено, як «біло-сині» забили знову. Воротар парирував м’яч після удару одного з динамівців, і Кремчанін вдало зіграв на добиванні, відправивши снаряд до сітки – 3:1.

За час, що залишався до завершення поєдинку, рахунок міг змінюватися в обидва боки. У «Динамо» Царенко, Маткевич та Малиш по черзі перевіряли на майстерність голкіпера «Колоса», але той жодного разу не підвів, а вже в компенсований час, коли команди грали в напівтемряві через відключення світла, свої ворота вже врятував Ігнатенко після підступного удару Денисенка.

У підсумку, упевнена перемога киян 3:1, яка дозволяє «біло-синім» продовжувати перебувати на другому місці в турнірній таблиці з мінімальним відставанням від лідируючого «Руху».


Чемпіонат юнацьких команд, 13-й тур

12.11.2022. Віта-Литовська, НТБ «Динамо»

«Динамо» – «Колос» – 3:1 (2:1).

«Динамо»: Ігнатенко, Гусєв, Філатов, Сизонюк, Бенедюк, Янчишин (Котуха, 62), Малиш, Маткевич (Слесар, 88), Царенко, Діалло (Кремчанін, 67), Горбач (Дзень, 88).

«Колос»: Пахолюк, Ставничий, Канаєв, Поправка (Корнійчук, 68), Биков, Безручук, Криворучко, Іродовський (Денисенко, 87), Данилюк (Ковальов, 75), Кузик (Дубовик, 68), Тутєров.

Голи: Маткевич (25), Горбач (30, пен.), Кремчанін (69) – Ставничий (45).

Попереджений: Бенедюк (22).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер