Чемпіонат U19. «Динамо» – «Металіст 1925» – 3:0. Звіт про матч

Чемпіонат U19. «Динамо» – «Металіст 1925» – 3:0. Звіт про матч

У черговому турі чемпіонату України U19 динамівці у клубному манежі приймали однолітків із Харкова. У разі перемоги кияни виходили б на перше місце (у "Руха" залишаються 2 матчі в запасі), і "біло-сині" її здобули!

Господарі грали без кількох ключових гравців, які задіяні у збірній України U19, але це не завадило їм контролювати перебіг подій зі старту поєдинку та здобути ефектну перемогу. Після стартових хвилин у позиційній боротьбі команди почали організовувати атаки й воротарям не доводилося нудьгувати. Гості могли відкрити рахунок на 18-й хвилині, але Островський свій шанс втратив.

Втім, вищий рівень гравців Динамо дав про себе знати. На 35-й хвилині акцентований простріл Гусєва знайшов у чужому штрафному майданчику Янчишина, який у падінні головою точно пробив зблизька - 1:0. До кінця тайму рахунок не змінився, а після перерви підопічні Ігоря Костюка додали у русі та забили ще двічі.

На 57-й хвилині перший кутовий біля воріт "Металіста 1925" призвів до взяття воріт. Першу подачу з кута поля захисники винесли, але м'яч перехопив Маткевич, який загострив гру, обіграв двох суперників та віддав гольову передачу на того ж Янчишина.

Динамівці відразу втратили два моменти, щоб зняти всі питання про переможця, але досить швидко забили третій гол. Харків'яни не змогли вийти з-під пресингу, помилилися, Маткевич перехопив м'яч і відпасував на Зоренка у штрафний майданчик, де Максим зіграв на 100% ефективно - хльосткий та точний удар у дальній кут.

До завершення матчу динамівці продовжували контролювати події на полі, могли ще забивати, але обмежилися трьома влучними ударами.

Чемпіонат U19. 15-й тур

25.11.2022. Віта-Литовська, НТБ "Динамо" (манеж)

«Динамо» – «Металіст 1925» – 3:0

«Динамо»: Ігнатенко, Гусєв, Боль, Котуха, Балаба (Філатов, 86), Малиш, Яцик, Янчишин (Грохольський, 67), Маткевич (Тетеря, 86), Слесар (Кремчанін, 71), Зоренко (Дзень, 71)

«Металіст»: Потімков, Мезенцев (Гуренко, 83), Козловський, Хохлов, Потапенко, Демиденко (Нижник, 46), Гончаров (Валієв, 61), Кондратюк (Салабаєв, 61), Оробець, Ігор, Островський (Плічко, 83)

Голи: Янчишин (35, 58), Зоренко (69)

Попередження: Балаба (55), Грохольський (85), Тетеря (90+2) – Мезенцев (39)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер