Динамівці у складі збірної України U21 готуються до заключних матчів відбору Євро-2021

Динамівці у складі збірної України U21 готуються до заключних матчів відбору Євро-2021

13 листопада українська молодіжка зіграє в гостях у Мальти, а 17 листопада на стадіоні “Колос” у Ковалівці прийматиме Північну Ірландію.

До остаточного списку команди увійшли 9 представників київського “Динамо”, зокрема динамівці, які виступають на правах оренди в інших клубах УПЛ.

Так, тренерський штаб молодіжної збірної України розраховує на воротарів Руслана Нещерета та Владислава Кучерука (орендований “Колосом”); захисників Олександра Сироту та Крістіана Біловара, а також Владислава Дубінчака (“Дніпро-1”) та Романа Вантуха (“Олександрія”); півзахисників Володимира Бражка та Сергія Булецу (орендований “Дніпром-1”); форварда Євгена Ісаєнка (орендований "Колосом").

Сьогодні близько 10-ї ранку молодіжна збірна України вилетіла на Мальту, де 13 листопада проведе свій передостанній матч відбірного турніру Євро-2021 (U-21) проти місцевої збірної. У складі команди — 22 гравці, зокрема нападник Євген Ісаєнко, який приєднався до колективу в останній момент. Увечері збірна проведе тренування на штучному полі арени в Та-Калі, де в п'ятницю відбудеться поєдинок. 

На жаль, українська молодіжна збірна вже втратила шанси пробитися до фінальної частини чемпіонату Європи. У восьми попередніх турах українці набрали 10 очок і займають третє місце в групі, відстаючи від Данії на 15 балів і від Румунії - на дев'ять.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер