«Динамо» - «Штурм» - 1:0. Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

«Динамо» - «Штурм» - 1:0. Післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти австрійського "Штурма", в якому динамівці мінімально перемогли завдяки голу Олександра Караваєва.

- "Штурм" розпочав дуже швидко та намагався створити нам проблеми. Але нам вдалося вистояти перед їхнім пресингом і грати в футбол, контролюючи м'яч. Суперники оборонялися дуже добре та щільно, тож можу сказати, що матч був складним для нас. Проте він був важким також і для "Штурма". 

Вони перебувають у кращому ігровому ритмі, вже розпочали чемпіонат, а у нас виникли деякі проблеми перед поєдинком, коли Циганков повідомив, що відчув біль, і довелося його терміново замінити у стартовому складі. 

Загалом, вважаю, ми заслужили на цей гол, адже створили більше моментів. У той час як "Штурм" мав лише один-два шанси на початку гри. 

- Який із трьох єврокубкових матчів, які провело "Динамо", ви вважаєте найкращим для команди?

- Складно визначити, адже "Фенербахче" та "Штурм" відрізняються за стилем гри. Австрійці дуже добре фізично підготовлені, потужно розпочали матч. Вони зробили ставку на пресинг і довгі передачі, але після 10-ти хвилин гри ми зрозуміли, що відбувається на полі, та змогли впоратися з цим. Надалі "Штурм" відійшов в оборону на свою половину поля.

Чи був матч складним? На цьому рівні всі команди є сильними суперниками та добре готуються до ігор.

Як я вже сказав, вважаю, ми заслуговували на сьогоднішній результат. Шкода, що не змогли забити другий м'яч. У нас були можливості для цього, проте ми не знайшли рішення для гольового завершення атак.

- Які гравці найбільше вразили вас сьогодні?

- Уся команда. Важливо те, як грає весь колектив. Адже сьогодні може добре проявити себе один гравець, а в наступному матчі - інший. Тому потрібно прагнути до організованої та дисциплінованої командної гри. 

Не так просто контролювати гру в зустрічі з такою командою, як "Штурм". Ми дивилися їхні матчі з "Зальцбургом", "Галатасараєм", "Вольфсбергом", і повинні були знайти рішення, як протистояти пресингу. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер