«Динамо» стало одним із партнерів благодійного телемарафону Embrace Ukraine – #StrivingTogether

«Динамо» стало одним із партнерів благодійного телемарафону Embrace Ukraine – #StrivingTogether

За декілька днів до історичного рішення Європейського Союзу щодо надання Україні статусу кандидата в Амстердамі відбувся благодійний телемарафон Embrace Ukraine – #StrivingTogether. 

Організаторами телемарафону, який реалізувався за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Міністерства закордонних справ України, виступили 1+1 media, Atlas Festival та Суспільне, а одним із партнерів і спонсорів міжнародного заходу став Футбольний клуб «Динамо» Київ.

Популярні європейські виконавці, серед яких – зірки Євробачення Conchita Wurst, Emmelie de Forest, Blind Channel, S10, Malik Harris, Jeangu Macrooy, Kalush Orchestra, Jamala, Ruslana і VERKA SERDUCHKA, звернулися до багатомільйонної аудиторії з закликом підтримати європейське майбутнє України. 

В Україні трансляція події відбулася на всіх каналах в межах марафону «Єдині новини», регіональних телеканалах Суспільного мовника, УНІАН, 2+2, ТЕТ, К1, М1, UA:Культура, а також на онлайн-платформах 1+1 Video і Vodafone TV, YouTube-каналах ТСН, 1+1 і Atlas Festival.

У рамках міжнародного телемарафону проходив збір коштів на придбання рентген-апаратів С-арки для закладів охорони здоров’я, що надають допомогу пораненим та постраждалим унаслідок повномасштабної війни рф в Україні. Доєднатися до збору коштів можна на платформі UNITED24 за посиланням.

Окрім того, до телемарафону Embrace Ukraine – #StrivingTogether, який транслювався одночасно у 15-ти країнах, доєднався президент України Володимир Зеленський. Очільник держави звернувся до світової спільноти з промовою, в якій подякував за підтримку України та наголосив на необхідності об'єднання Європи, адже у війні з росією українці ціною власних життів виборюють європейські демократичні цінності, вільне та незалежне майбутнє.

«Я впевнений, що ні в кого немає сумнівів, що Україна має отримати позитивне рішення. Ми на це заслужили! І заслужили не тільки нашою сміливістю та боротьбою за свободу. Я вдячний усім, хто підтримує нас. Дякую тобі за цю щирість, Амстердаме!» - сказав Володимир Зеленський.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер