«Динамо» U15 здобуло чергову перемогу у Німеччині – над FC Düren U15

«Динамо» U15 здобуло чергову перемогу у Німеччині – над FC Düren U15

У понеділок, 21-го листопада, команда динамівської академії вікової категорії U15 (футболісти 2008-го року народження) під керівництвом тренера Євгена Лозинського провела черговий контрольний поєдинок у Німеччині. Цього разу динамівці зіграли із однолітками з клубу FC Düren. Суперник виставив проти киян хлопців такого самого віку. Поєдинок проходив на натуральному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин.

Матч завершився бойовою перемогою динамівців з рахунком 4:2. Наша команда забила першою швидкий м’яч, незабаром FC Düren зрівняв рахунок, але за кілька хвилин до перерви гості відзначилися знову – дубль оформив Федоренко. У другому таймі господарі змогли відновити рівновагу, на що динамівці відповіли двома забитими м’ячами – відзначилися Андрейко та Люсін.

Динамівці розпочали поєдинок активно, і вже на 5-й хвилині повели у рахунку. Після добре розіграної атаки завершального удару з меж штрафного майданчика у кут воріт завдав Федоренко. Надалі події розвивалися стрімко, і вже через п’ять хвилин господарі зрівняли рахунок після швидкої контратаки. Згодом Роєнко виручив свою команду після атаки німців правим флангом та наступного удару у площину воріт.

Відновити перевагу у рахунку міг Федоренко, який поборовся за м’яч, вийшов один на один із воротарем, але не зміг виграти у нього дуель – голкіпер зблизився з динамівцем та нейтралізував загрозу. На жаль не дійшла до свого адресата перспективна навісна передача з лівого флангу. Близьким до того, аби забити був Ільченко, але після його потужного удару м’яч пролетів у кількох сантиметрах над поперечиною.

Перевага киян була відчутною, усі спроби суперника наблизитися до воріт Роєнка захлиналися на підступах до штрафного майданчика. Лише одного разу суперник зміг створити неприємності динамівському захисту, але наш голкіпер підстрахував своїх захисників, зреагувавши на удар з ближньої відстані. Відповідь нашої команди була більш, ніж впевненою: наприкінці першого тайму в ході однієї з атак воротар FC Düren помилився на виході, наші хлопці доставили м’яч Федоренко, і тому залишалося лише відправити його у порожні ворота, оформивши дубль.

Другий тайм теж розпочався із динамівських атак. Наші хлопці здорово відбирали м’яч та проводили свої швидкі випади. З часом господарі змогли відсунути гру від власних воріт. Це мало неприємні наслідки, адже під час цього періоду німці змогли зрівняти рахунок. Послідувала навісна передача з правого флангу до штрафного майданчика, на яку відгукнувся суперник та переправив м’яч у сітку.

Ця подія по-спортивному розлютила киян. Одразу ж вони могли відзначитися самі, але надійно зіграв воротар FC Düren. Але у наступному епізоді безсилим виявився і він, коли партнери вивели на ударну позицію Андрейка, і той не підвів, на всі 100% скориставшись своїм моментом на знову вивіши українців уперед. У ці хвилини уся гра проходила біля чужих воріт, майже кожну свою атаку наші хлопці завершували ударом по воротах, але часом наших хлопців підводила реалізація.

Незадовго до завершення поєдинку фінальну крапку поставив Люсін – до забитого м’яча призвів простріл до штрафного майданчика з правого флангу у виконанні Богомолова, який майстерно замкнув Павло, встановивши остаточний рахунок. До самого фінального свистка наші хлопці не полишали спроб ще збільшити рахунок, але забитих м’ячів глядачі більше не побачили – 4:2 – впевнена перемога «Динамо» U15.

Товариський матч

FC Düren (Німеччина) U15 - «Динамо» U15 – 2:4 (1:2)

«Динамо»: Роєнко, Панімаш, Коновалов, Чубатюк (Лютенко, 41), Гасій, Романюк, Черчукан (Богомолов, 41), К. Рибак, Федоренко, Ільченко (11. Люсін, 52), Левринець (Андрейко, 41).

Голи: (11), (52) – Федоренко (5, 35), Андрейко (55), Люсін (67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер