«Динамо» U15 зіграло унічию з «Бохумом» U15 у товариському матчі у Німеччині

«Динамо» U15 зіграло унічию з «Бохумом» U15 у товариському матчі у Німеччині

У неділю, 6-го листопада, команда динамівської академії вікової категорії U15 (футболісти 2008-го року народження) під керівництвом тренера Євгена Лозинського провела черговий контрольний поєдинок у Німеччині. Цього разу динамівці зіграли із однолітками з клубу Vfl Bochum. Суперник виставив проти киян хлопців такого самого віку. Поєдинок проходив на штучному полі бази господарів та тривав два тайми по 35 хвилин.

Матч завершився внічию 3:3. Наша команда пропустила першою, але ще до перерви змогла зрівняти рахунок та вийти уперед, а у другому таймі забила ще один м’яч, на який господарі змогли відповісти двома.

Команди розпочали поєдинок активно, щоправда, у перші 10 хвилин небезпечних моментів біля воріт обох суперників не виникало, адже гра переважно проходила у середині поля. Команди боролися за м’яч та ініціативу. А незабаром обмінялися забитими м’ячами. Спочатку гравці «Бохума» скористалися неузгодженістю дій у динамівському захисті та спрямували м’яч у ворота. Але вже через дві хвилини наші хлопці відновили рівновагу зусиллями Редушка, який усе зробив для Гасія – обіграв суперника, підпрацював м’яч та прострілив на партнера – Максиму залишилося замкнути дальню стійку – 1:1.

Цей гол додав впевненості діям українців, які перемістили гру на половину поля суперника та заробили кілька стандартних положень. Одне з них стало результативним: Редушко виконав небезпечний штрафний удар недалеко від півкола перед карною зоною і прямим ударом відправив м’яч під поперечину, вивівши свою команду уперед. У двох наступних моментах кияни могли збільшити перевагу у рахунку, але одного разу м’яч пролетів поруч зі стійкою, а іншого надійно зіграв воротар суперника, вибивши м’яч.

У другій частині тайму господарі кілька разів створювали загрозу біля володінь Роєнка, але наш воротар у кожній ситуації діяв надійно.

Початок другого тайму проходив під диктовку нашої команди, і її перевага достатньо швидко втілилася у забитий м’яч. На ударній позиції опинився Левринець, але з його ударом з близької відстані впорався воротар. Втім, на підбиранні вчасно опинився Федоренко та добив м’яч у сітку. Через кілька хвилин близьким до того, аби відзначитися був Рибак, який обіграв суперника та вийшов один на один до воріт, але не зміг реалізувати свою нагоду, відправивши м’яч повз ворота.

Після цього за відомим футбольним правилом динамівці пропустили, причому двічі. Наші футболісти не дограли до кінця із суперником, який продовжив рух із м’ячем та забив у порожні ворота. А ще через кілька хвилин «Бохум» зумів зрівняти рахунок після подачі з кутового. Цього господарям виявилося замало, і вони продовжували тиснути на ворота Роєнка як з гри, так і після стандартних положень.

З часом нашим хлопцям вдалося відсунути гру від власних воріт та створити кілька хороших нагод, щоб вирвати перемогу. Зокрема, Федоренко виконав небезпечний штрафний удар, після якого м’яч вилетів на кутовий, а після подачі з кута поля німцям вдалося відбитися. Наприкінці матчу близьким до того, аби відзначитися був Левринець, але йому трохи не пощастило – м’яч пролетів повз ворота. Останні хвилини наші хлопці провели біля чужих воріт, але ані штрафний, зароблений Кушенком, ані  наступний кутовий у забиті м’ячі не втілилися. Тож у підсумку, нічия – 3:3.

Товариський матч

Vfl Bochum (Німеччина) U15 - «Динамо» U15 – 3:3 (1:2)

«Динамо»: Роєнко, Перкатюк (Сергієнко, 36), Панімаш (К.Рибак, 17), Чубатюк, Гасій, Човгаленко, Романюк (Кушенко, 45), Андрейко (Федоренко, 36), Люсін (Левринець, 36), Ільченко (Богомолов, 57), Редушко (Романюк, 60).

Голи: (10) (48), (51) – Гасій (12), Редушко (20), Федоренко (38).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер