«Динамо» U16 у контрольному матчі перемогло FC Viktoria Koln U16

«Динамо» U16 у контрольному матчі перемогло FC Viktoria Koln U16

У суботу, 12-го листопада, команда динамівської академії вікової категорії U16 (футболісти 2007-го року народження) провела черговий контрольний поєдинок у Кельні. Цього разу динамівці зіграли із командою Viktoria Koln. Суперник виставив проти киян хлопців такого самого віку – вікової категорії U16 (усі – 2007-го року народження). У нашої ж команди у другому таймі на полі з’явилися кілька футболістів на рік молодших.

Поєдинок проходив на синтетичному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин. Матч завершився впевненою перемогою киян з рахунком 3:2. Один м’яч гості забили у першому таймі, а ще два – у другому, після чого суперник зумів скоротити відставання у рахунку та незадовго до фінального свистка забив ще один м’яч. Гра вийшла дуже емоційною та цікавою.

Команди розпочали матч активно та інтенсивно, одразу увімкнувши високі швидкості та обмінявшись ударами по воротах. Але надалі гра набула бойового характеру з великою кількістю боротьби у середині поля. Господарі могли наблизитися до воріт Сьомки в основному, за допомогою стандартів. Але більше небезпечних моментів все ж таки створили Кияни. Спочатку після подачі від кутової позначки пристрілявся Малюта, а незабаром чергова атака гостей завершилася взяттям воріт. На ударній позиції опинився Букатий та із меж штрафного майданчика спрямував м’яч у правий кут воріт.

Німці спробували дати швидку відповідь, але динамівський захист діяв злагоджено та надійно. М’ячем більше володіли суперники, створюючи більшість при наближенні до воріт нашої команди. Одного разу м’яч якимось дивом не влучив у дальній кут воріт, прокотившись зовсім поруч зі стійкою. Наші хлопці ефективно та своєчасно вступали у відбір м’яча, але тут же його втрачали, тому підходити занадто близько до володінь «Вікторії» не вдавалося. До кінця тайму кияни провели кілька перспективних контратак, але у завершальній стадії господарі або блокували простріли до штрафного майданчика, або не дозволяли зробити навіс.

Під час перерви тренерський штаб вніс необхідні корективи у гру своїх підопічних, хлопці прислухалися, і результат не змусив на себе довго чекати. Щойно розпочався другий тайм, динамівці скористалися помилкою оборони німців та подвоїли рахунок. Центральний захисник віддав поперечну передачу, Губенко перехопив м’яч та вразив ближній кут воріт. А менше, ніж через хвилину Редушко покотив м’яч у вільну зону на Люсіна, і Павло також спрямував м’яч у ближній кут воріт, довівши рахунок до великого.

Після стартової активності та тиску кияни не збавили обертів та продовжували регулярно створювати загрозу біля чужих воріт. Кілька разів свою команду виручив воротар «Вікторії», який забирав м’яч у руки після ударів наших хлопців. Ще одного разу надійно зіграли захисники. Вцілому, гра у другому таймі проходила під контролем динамівців.

Але у середині другого тайму німцям вдалося скоротити відставання у рахунку. Вони заробили штрафний удар, і після навісу зі стандарту та удару м’яч опинився у сітці. На ентузіазмі господарі перемістили гру на половину поля українців та провели ще кілька перспективних атак, але наші хлопці відбилися. Але незадовго до фінального свистка господарям все ж вдалося забити ще один м’яч після помилки наших хлопців у захисті. На більше «Вікторії» вже не вистачило часу, хоча останні хвилини зустрічі були дуже напруженими та нервовими.

Тож у підсумку 3:2 – бойова перемога «Динамо» U16.

Товариський матч

FC Viktoria Koln U16 - «Динамо» U16 – 2:3 (0:1)

«Динамо»: Сьомка, О. Рибак, Галкін (Лютенко, 55), Білий, Дехтяр (Дорошенко, 55), Малюта (ГНП, 41; Назаров, 74), Белев’ят (Черчукан, 50), Редушко, Букатий (Люсін, 41), Губенко (Андрейко, 50), Калінкін (Бурлаков, 41).

Голи: (62), (78) – Букатий (17), Губенко (41), Люсін (42).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер