«Динамо» U16 забило п’ять м’ячів італійському «Ардіньйо Кьямпо» U-19

«Динамо» U16 забило п’ять м’ячів італійському «Ардіньйо Кьямпо» U-19

У суботу, 21 травня, команда «Динамо» (U16) провела черговий товариський матч під час свого перебування в Італії. Цього разу суперником підопічних Олексія Дроценка та Павла Чередніченка стала юнацька команда «Ардіньйо Кьямпо» U-19.

Поєдинок проходив за відчутної спеки – стовпчики термометрів протягом гри перевалювали за 30 градусів вище нуля. Суперники краще адаптувалися до таких умов, забивши два швидких голи. Скоротити відставання в рахунку вдалося після того, як Лобко вдало замкнув фланговий простріл, але перед свистком на перерву динамівці пропустили ще один гол.

У перерві тренери вказали на помилки, як кажуть, за гарячими слідами, трошки струсонули своїх підопічних, провівши індивідуальні мотиваційні бесіди практично з кожним, – і на другу половину зустрічі динамівці вийшли сповнені бажання вирвати перемогу, відразу почавши втілювати свої наміри на полі. Спочатку Білий вдало зіграв на добиванні, а згодом Пономаренко, який пропустив кілька днів через пошкодження, відгукнувся на зручний простріл Кузика, зрівнявши рахунок.

На цьому «біло-сині» не збиралися зупинятися. Пономаренко швидко оформив дубль, забивши красивий м’яч дальнім ударом, а остаточну крапку в матчі поставив Пашко (Кирило відзначається у третьому матчі поспіль в Італії!), поклавши м’яча у ворота обвідним ударом.

У підсумку, 5:3 – у другому матчі поспіль «біло-сині», поступаючись у два м’ячі по ходу гри, виривають перемогу у старших суперників. Браво, хлопці!

«Ардіньйо Кьямпо» U-19 – «Динамо» U16 – 3:5 (3:1).

«Динамо» U16: Микитенко – Кусий, Захарченко, Скачеляс, Мариновський – Хмельовський – Кузик, Чубов, Задорожний, Шевченко – Лобко.

На заміну виходили: Кіблицький, Іщенко, Пономаренко, Пашко, Осипенко, Коробов, Кузьменко, Дикий, Білий.

Голи у динамівців: Лобко, Білий, Пономаренко-2, Пашко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер