«Динамо» U16 зустрілося у контрольному матчі з німецьким SV Wuppertaler U17

«Динамо» U16 зустрілося у контрольному матчі з німецьким SV Wuppertaler U17

У середу, 23-го листопада, команда динамівської академії вікової категорії U16 (футболісти 2007-го року народження) провела черговий контрольний поєдинок у Кельні. Цього разу динамівці зіграли із командою SV Wuppertaler. Суперник виставив проти киян хлопців на рік старших – вікової категорії U17 (майже усі – 2006-го року народження). У нашої ж команди у складі на полі з’явилися кілька футболістів 2008-го року народження, тож часом різниця у віці складала 2 роки.

Поєдинок проходив на синтетичному полі бази господарів та тривав два тайми по 40 хвилин. Зазначимо, що поле було нестандартного розміру – менше за звичайне і по довжині, и по ширині. Крім того, протягом усього матчу йшов дощ, тож командам довелося грати за несприятливих погодних умов.

Матч завершився перемогою Wuppertaler з рахунком 3:2. Гості забили швидкий м’яч у першому таймі, змусивши суперника помилитися та зрізати м’яч у власні ворота, на початку другого господарі зрівняли рахунок та вийшли уперед. Наші хлопці змогли відігратися, але останнє слово залишилося за німцями, які відзначилися ще раз за 10 хвилин до фінального свистка.

Команди розпочали матч активно, одразу взявши високий темп. Ледь не перша атака киян завершилася забитим м’ячем, причому достатньо курйозним: Олексій Рибак з флангу зробив подачу до штрафного майданчика, захисник намагався вибити м’яч, але лише підправив його у сітку – 0:1. Динамівці не збавляли обертів та регулярно створювали загрози біля чужих воріт. Але і суперник не відсиджувався в обороні, хоча підійти занадто близько до воріт Сьомки динамівські захисники не дозволяли.

Одного разу м’яч таки побував у сітці динамівців, але німці забили із положення поза грою, тому гол не було зараховано. Надалі на полі було багато боротьби, гра проходила переважно у середині поля. Часом, суперник діяв жорстко та грубо, в наслідок чого динамівці були змушені провести дві заміни ще по ходу першого тайму. До перерви особливо небезпечних моментів біля обох воріт не було, тож на перепочинок команди пішли за мінімальної переваги киян.

Другий тайм розпочався зі спроб господарів відігратися. Одна з атак завершилася виносом м’яча на кутовий, а з подачею від кутової позначки впоралися наші захисники. Але німці продовжували нагнітати ситуацію біля наших воріт і були винагородженні за свою наполегливість. Суперники заробили право на штрафний, і прямим ударом вразили дальній кут, зрівнявши рахунок. А ще через кілька хвилин змогли відзначитися ще раз після атаки правим флангом та удару повз Сьомку у кут воріт.

Незабаром наш воротар виручив киян після удару суперника у ближній кут, а у наступному епізоді Wuppertaler забив, але із офсайду. Надалі нашій команді вдалося відсунути гру від власних володінь, але біля протилежних воріт атаки наших хлопців не доходили до цілі, зупиняючись поблизу штрафного майданчика чи вже у ньому. Це не засмучувало українців, і вони продовжували свої спроби, поки не досягли успіху: передачу Ільченка чудовим влучним ударом замкнув Редушко.

Але раділи динамівці недовго, адже зовсім скоро господарі змогли знову відновити свою перевагу. У час, що залишився до фінального свистка, українці мали кілька нагод, щоб відзначитися ще, причому деякі з них були цілком реальними, але рахунок на табло більше не змінювався.

Товариський матч

SV Wuppertaler U17 - «Динамо» U16 – 3:2 (0:1)

«Динамо»: Сьомка, О. Рибак, Лютенко (Галкін 26), Білий, Дехтяр, Малюта (Приймак, 41), Люсін (Озимай, 28), Черчукан (Редушко, 41), Букатий (Андрейко, 41), Губенко (Ільченко, 41), Калінкін (Назаров, 41).

Голи: (47) (53) (70) - (4, автогол), Редушко (67).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер