«Динамо» у Швейцарії. Збірники та легіонери разом з усіма

«Динамо» у Швейцарії. Збірники та легіонери разом з усіма

У четвер, 30 червня, на київське «Динамо» після благодійного товариського матчу з «Лозанною» (0:2) чекав повноцінний тренувальний день.

Провела його команда у повному складі – до партнерів приєдналися збірники та легіонери, які після матчів за свої національні команди отримали від тренерського штабу додатковий час для повноцінного відпочинку.

У ранковому занятті взяли участь новоприбулі футболісти, а також ті, хто не був задіяний у вчорашньому спарингу. Гравцям було запропоновано кілька бігових серій сусіднім лісом, а після планової функціональної розминки динамівці розділилися на команди та провели міні-турнір із баскетболу. За підсумками півфіналів та фіналу переможцем стала команда, у складі якої грали Сидорчук, Вербич, Караваєв та Кендзьора. Поляк, а також Микола Шапаренко, який забивав просто шедевральні кидки, були визнані найкращими гравцями міні-турніру.

Як було видно по заняттю, настрій у футболістів, що приїхали, цілком бойовий - усі тренуються дуже активно та хочуть якнайшвидше влитися у гру. Хоча, звісно, ​​весь вільний час гравці обговорюють між собою війну в Україні та останні новини. У тому числі на десятки каналів у соцмережах підписані й Кендзьора з Вербичем – у легіонерів дружини-українки, і вони вважають нашу країну своєю другою батьківщиною, пропускаючи через себе всі нинішні події.

Вечірнє тренування вже розпочиналося загальною групою з розминки, пробіжки та квадратів в один дотик. Потім збірники та легіонери пішли на сусіднє поле робити втягуючі вправи, а решта футболістів відпрацьовували вправи на тактику, роблячи акцент на атакуючих діях – спочатку без участі воротарів, а потім уже з голкіперами, що підключилися до всіх.

Завтра на команду чекає ще один суто тренувальний день, а 2 липня «біло-сині» зіграють черговий благодійний товариський матч проти «Сьйона».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер