Динамівці провели тренування на «Ештадіу да Луш»

Динамівці провели тренування на «Ештадіу да Луш»

Напередодні заключного поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти лісабонської «Бенфіки» київське «Динамо» провело традиційні передматчеві заходи на арені майбутнього протистояння – «Ештадіу да Луш».

Після вчорашньої чотиригодинної затримки рейсу з Києва та пізнього прильоту до Лісабона (об 11-й вечора за місцевим часом і о 1-й годині ночі за Києвом) команда вранці отримала трохи більше часу на сон. Після відпочинку динамівці вирушили на автобусний тур головними пам’ятками Лісабона. Повернувшись до готелю та пообідавши, команда зібралася на теоретичне заняття, після якого виїхала на «Ештадіу да Луш».

О 18:30 за Лісабоном розпочалася передматчева прес-конференція «Динамо», в ході якої на запитання представників ЗМІ відповіли головний тренер киян Мірча Луческу та капітан команди Сергій Сидорчук.

«Бенфіка» своє відкрите тренування провела вранці на клубній базі Benfica Campus у Сейшалі, а наставник команди Жорже Жезуш поспілкувався з журналістами на «Ештадіу да Луш» трохи раніше, ніж представники «Динамо».

Після регламентного спілкування з медіа динамівці вийшли на поле «Ештадіу да Луш». Домашній стадіон «Бенфіки» входить до числа найбільших футбольних арен Європи та за місткістю лише трохи відстає від НСК «Олімпійський», маючи 65 тисяч глядацьких місць.  

Перші 15 хвилин тренування динамівців були відкритими для ЗМІ. За відведений час гравці провели розминку, бігові вправи та вправи з м’ячем у парах. Появу команди на полі супроводжував дощ, який за сьогоднішній день кілька разів спускався на Лісабон. Завтра ж опадів у столиці Португалії не передбачається, а температура повітря на час початку матчу складе комфортні для футболу +13 градусів.

У день гри тренерський штаб «Динамо» проведе фінальну установку на матч, а на стадіон команда вирушить за дві години до стартового свистка. Готель, в якому розмістилася делегація «Динамо», розташований у 10 кілометрах від «Ештадіу да Луш», тож дорога на стадіон займе близько 20 хвилин.

Нагадаємо, що поєдинок 6-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Бенфіка» - «Динамо» відбудеться у середу, 8 грудня, та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Після матчу команда заночує в Лісабоні, виліт до Києва запланований на ранок четверга.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер