Динамівці у повному складі зібралися у Львові

Динамівці у повному складі зібралися у Львові

Сьогодні київське "Динамо" провело перше тренування після паузи на матчі національних збірних, в якій взяв участь повний склад команди.

Окрім Дениса Попова, Владислава Кулача та Руслана Нещерета, які повернулися до загальної групи, до Львова прибули й динамівські легіонери - Томаш Кендзьора та Кахім Перріс. Польський захисник витратив на дорогу та проходження кордону 12 годин і прибув до розташування команди за півгодини до виїзду на вчорашнє вечірнє тренування, однак відмовився від перепочинку та одразу влився в робочий процес. Ямайський новачок команди Перріс їхав із Польщі разом із Томашем, однак через те, що перед цим провів у літаку всю ніч, учора не брав участі в тренуванні. 

І Кахіма Перріса, і іншого новачка "Динамо" Джастіна Лонвейка добре прийняли в колективі та взяли під свою опіку українські гравці. Обидва легіонери не губляться та демонструють гідний рівень на тренуваннях.

Набирають обертів і хлопці, які залишили лазарет - зокрема, посилення на позиції форварда - Владислав Кулач.

Сьогоднішнє тренування, як і зазвичай, складалося з кількох частин. Заняття розпочалося з пробіжки по периметру двох полів і розминки. Далі тренер із фізпідготовки Віталій Кулиба запропонував команді вправи з використанням бар'єрів і списів. Потім динамівці відпрацьовували утримання м'яча в квадратах, а крім того - реакцію, техніку та швидкість прийняття рішень на полі.

Далі тренерський штаб перейшов до тактичних вправ, спрямованих на атаку, оборону, контроль м'яча, а також стандартні положення.

Голкіпери спочатку працювали окремо під керівництвом Михайла Михайлова, а на ігрових вправах приєдналися до загальної групи. Своїм старанням виділявся Руслан Нещерет, який влився у тренувальний процес так, ніби й не пропускав кілька тижнів через травму. За відсутності Георгія Бущана конкуренція на воротарській позиції не слабшає - роль третього голкіпера зараз виконує Денис Ігнатенко.

Загалом, незважаючи на слизьке через зливу поле, команда повністю виконала запропонований тренерським штабом тренувальний план і поставлені завдання.

Нагадаємо, найближчий матч "Динамо" проведе в гостях у "Миная" в рамках української Прем'єр-ліги 2 жовтня, після чого вирушить на поєдинок Ліги Європи проти "Ренна", який відбудеться 6 жовтня, до однойменного міста.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер