ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. ДЮСШ-26 - «Динамо» – 0:1

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. ДЮСШ-26 - «Динамо» – 0:1

У середу, 13-го жовтня, відбулися матчі 7-го туру для команд чотирьох вікових категорій еліт-ліги ДЮФЛ.

Академічні групи «Динамо» вікових категорій U16 та U14 на виїзді зустрічалися із київською ДЮСШ-26. Відзначимо, що перед звітною грою «Динамо» U16 йшло у турнірній таблиці без втрат, маючи після шести турів у своєму активі 18 очок. А вихованці ДЮСШ-26 розмістилися на четвертому місці, набравши 6 залікових пунктів.

Поєдинок вийшов непростим для динамівців, які вели гру під свою диктовку, але протягом певного часу не могли відзначитися, та завершився мінімальною перемогою номінальних гостей з рахунком 1:0. Єдиний гол Пашко забив у середині другого тайму.

Протягом поєдинку динамівці більше контролювали м’яч, подовгу його розігруючи та створюючи різноманітні комбінації, але до по-справжньому небезпечних моментів справа певний час не доходила. Номінальні гості володіли ініціативою, а вихованці ДЮСШ-26 не часто переходили на половину поля «біло-синіх», створюючи потенційну загрозу в основному, після стандартних положень. У складі динамівців активним був Пономаренко, варто відзначити його момент, коли м’яч після рикошету усього на кілька сантиметрів розминувся із дальньою стійкою. А також удар зі штрафного, коли Матвій метрів з 22-х спрямовував м’яч під поперечину, але воротар суперника продемонстрував чудову реакцію і нейтралізував загрозу.

А у середині тайму Шевченко із меж штрафного майданчика потужним ударом влучив у поперечину. Ще один момент мав Коробов теж зі штрафного. Цього разу відстань до воріт була більшою, а Максим спрямував м’яч повз дальню стійку. Гол «у роздягальню» міг записати на свій рахунок Осипенко, але на його чудовий удар метрів з 18-ти зміг зреагувати воротар. Таким чином на перерву команди пішли без забитих м’ячів.

На початку другого тайму динамівці притиснули суперника до їхніх воріт. Осипенко здорово пробив з-за меж штрафного майданчика – повз ворота. Кілька нагод, щоб вивести свою команду вперед не використав Пономаренко. А після удару Кузика у порожні ворота м’яч з лінії виніс захисник ДЮСШ-26!

Розв’язка наступила на 62-й хвилині, коли, динамівці були винагородженні за свої зусилля і наполегливість. Пономаренко протягнув м’яч майже до лицьової лінії та відкотив під удар Пашку, який з лінії воротарського майданчика у дотик переправив його у сітку – 1:0. У час, що залишився до фінального свистка, гості не використали ще достатньо нагод, щоб збільшити свою перевагу, зокрема, дві «вбивчі» можливості мав Пономаренко, після ударів якого м’яч якимось дивом не опинився у сітці, ще одну – Пашко, але рахунок на табло більше не змінювався.

Відзначимо, що свій наступний матч «Динамо» U16 проведе більше, ніж за тиждень, а саме, у суботу, 23-го жовтня, коли у рамках 8-го туру Еліт-Ліги ДЮФЛ вдома прийматиме ДЮСШ ФА «Тернопіль».

ДЮФЛУ. U16. Еліт-ліга. 7-й тур

ДЮСШ-26 - «Динамо» – 0:1 (0:0)

ДЮСШ-26: 1. Калініченко, 5. Хижняк, 24. Дудченко (32. Шпилюр, 69), 4. Андрушко (к), 16. Кучер (11. Бондаренко, 58), 8. Майстренко (23. Батіста, 65), 30. Меджидов (22. Асман, 65), 9. Бурда (28. Буляр, 75), 77. Товстик (38. Лобко-Лобановський, 47), 7. Маковійчук, 20. Баляр (6. Лосенко, 78).

«Динамо»: 12. Кіблицький, 3. Кузьменко, 5. Захарченко, 13. Коробов, 16. Дикий (4. Кусий, 65), 14. Іщенко (6. Хмельовський, 58), 22. Шевченко (18. Кузик, 41), 8. Білий (21. Калин, 54), 7. Осипенко (9. Чубов, 77), 19. Пашко, 11. Пономаренко (к)

Гол: Пашко (62).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер