Голи динамівців вивели юнацьку збірну України U17 до еліт-раунду Євро-2022

Голи динамівців вивели юнацьку збірну України U17 до еліт-раунду Євро-2022

Юнацька збірна України U17 (гравці, не старші 2005 року народження) перемогла Португалію у заключному матчі відбірної групи, завдяки чому з першого місця пробилася до еліт-раунду відбірного турніру на Євро-2022.

У грі з Португалією, яка очолювала групу, Україні не можна було програвати аби мати шанси потрапити до елітного раунду. Але вже на 13-й хвилині «синьо-жовті» пропустили гол з пенальті. Однак українці ще до перерви відігралися – гол забив динамівець Гусєв.

На початку другого тайму португальці знову вийшли вперед – після кутового гол забив Родрігеш. Втім, вже за чотири хвилини динамівець Дзень зрівняв рахунок. А на 81-й хвилині переможний гол забив ще один динамівець – Кремчанін.

Нагадаємо, у переможному матчі з Казахстаном також всі три голи були на рахунку динамівців.

У грі з Португалією взяли участь вісім динамівців. Загалом у заявці збірної було десять динамівців. Це захисники Даніл Білоконь, Єгор Сизонюк, Олексій Гусєв, Назар Балаба, півзахисники Дмитро Кремчанін, Назар Янчишин, Андрій Маткевич, Євген Микитюк, Максим Василець, а також форвард Микита Дзень.

Україна (U-17) — Португалія (U-17) — 3:2 (1:1)

Голи: Гусєв (43), Дзень (61), Кремчанін (81) — Гонсалвеш (13, з пенальті), Родрігеш (57).

Україна (U-17): Кравець, Гусєв, Сизонюк (Лисенко, 90+2), Балаба, Огарков, Василець, Янович (к), Янчишин (Бац, 90+2), Кремчанін, Маткевич (Деркач, 77), Дзень.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер