Ігор Горбач: «Фінал із «Шахтарем» буде складним, але наш настрій - завжди бойовий»

Ігор Горбач: «Фінал із «Шахтарем» буде складним, але наш настрій - завжди бойовий»

- Матч вийшов дуже важким. Але я вважаю, що ми виклалися на всі сто відсотків і вирвали цю перемогу. Емоції непередавані.

- Розкажи про свої голи, як вони далися?

- У ДВУФК «Дніпро» були дуже великі розриви, і ми цим скористалися, вибігши вперед на контратаках. Щоправда, могли забивати ще. Вважаю, що був і пенальті, і в моменті з забитим Антоном Царенком м'ячем не було офсайду. Але ми і без цих моментів змогли виграти матч.

- Сьогодні тобі вдалося відзначитися двічі. Чому раніше довго не забивав?

- Скажу чесно - була нестача моментів. Це зокрема і моя вина. Можна сказати, що в цьому матчі я все переосмислив, провів аналіз, показав гру на сто відсотків і забив два голи.

- У заключній стадії чемпіонату «Динамо» U17 демонструє значний прогрес, ви почали взаємодіяти ефективніше. Що змінилося в команді?

- Це робота і Гільєрмо Самсо, і Юрія Дмитруліна, і тренерів U19, які зараз прийшли до нас. Усі хлопці хочуть показати та зарекомендувати себе. Це дає нам ще більше стимулу грати, ми ще більше біжимо, більше стараємося. Гадаю, це вплинуло на наш сьогоднішній результат.

- Наскільки допомогло те, що ви вже маєте ігрову практику на рівні U19, а у вашого суперника такого досвіду немає?

- Це дуже допомагає. Коли ти граєш зі старшими хлопцями, це інший рівень, інші швидкості. Тому виступати у своєму віці вже трохи легше.

- Чи є зміни у вимогах до тренувального процесу та гри з приходом у команду U17 Ігоря Костюка?

- Ні, тренери академії та U19 підв'язують тренувальний процес, щоб нам було не так важко переходити на юнацький рівень. Тому кардинальних змін немає, але ми додали у швидкостях.

- У фіналі ви зустрінетеся з донецьким «Шахтарем». У якому настрої підходите до поєдинку з принциповим суперником?

- Настрій завжди бойовий. Ми вважаємо, що не потрібно нікого боятися - ні «Шахтар», ні інші команди. Ми також можемо вийти та спокійно виграти матч. Але це буде важка гра.

- У півфіналі ви віддали на полі багато сил і емоцій. Чи немає ризику перегоріти перед вирішальним поєдинком?

- Завтра ми заспокоїмося, наберемося емоцій і відпочинемо. І ще в кращому стані вийдемо у фіналі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер