Ігорю Костюку - 47! Наші вітання

Ігорю Костюку - 47! Наші вітання

Сьогодні виповнюється 47 років старшому тренеру юнацької команди «Динамо» Ігорю Костюку!

У минулому майстерний і обдарований футболіст, вихованець «Динамо», Костюк тепер вкладає свій досвід і знання у виховання молодого покоління гравців «біло-синіх», досягнувши неабияких успіхів. Під його керівництвом юнацька команда «Динамо» неодноразово здобувала чемпіонство України та яскраво виступала на міжнародній арені в Юнацькій лізі УЄФА, а цілий ряд підопічних підсилили перший склад «Динамо» та збірну України.

У таких успіхах значну роль відіграє тренерський і педагогічний хист, уміння знайти підхід і спрямувати у правильне русло гравців, які лише починають свій футбольний шлях. Завдяки цьому вихованцям «Динамо» прищеплюються якості справжніх професіоналів і народжуються гідні продовжувачі славетних традицій київського клубу.

Футбольний клуб «Динамо» Київ вітає Ігоря Володимировича з днем народження та бажає імениннику міцного здоров'я, злагоди в родині, тренерської наснаги та найвищих досягнень! Нехай ваші талановиті вихованці продовжують примножувати славу київського «Динамо» та всього українського футболу! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер