Карлос де Пена: «Кінець матчу ми провели з великим бажанням, що принесло нам важливі три очки»

Карлос де Пена: «Кінець матчу ми провели з великим бажанням, що принесло нам важливі три очки»

- Я дуже радий, ми здобули непросту, але хорошу перемогу. Нам ця перемога була дуже потрібна, враховуючи боротьбу з «Зорею» за друге місце. Але розслаблятися ніколи, тепер ми повинні відразу ж сфокусуватися на кубковій грі, яка відбудеться в середу. Ми повинні продовжити переможну серію, щоб фінішувати в зоні Ліги чемпіонів і завоювати Кубок України.

- Матчі «Динамо» з «Зорею» останнім часом дуже драматичні, так вийшло і цього разу...

- Так, «Зоря» - дуже хороша команда, яку очолює грамотний тренер. Сьогоднішня гра складалася для нас непросто. Коли «Зоря» відкрила рахунок, вона виглядала краще за нас. Але потім гра змінилася. У нас вийшли свіжі гравці на поле, ми стали більше атакувати та забили три голи. Вважаю, що ми заслужили на перемогу, оскільки діяли краще в заключні 30 хвилин зустрічі. Ми можемо бути задоволені результатом, адже піднялися на друге місце, переграли сильного суперника. Тепер потрібно продовжувати в тому ж дусі.

- Ти був одним із трьох гравців, які вийшли на поле одночасно. Якою була установка в той момент?

- Ми програвали, тому тренер прийняв рішення випустити свіжих гравців у лінію атаки. Після того як Вітя, Бен і я вийшли на поле, ми стали більше атакувати. Стало з'являтися багато гольових моментів, і добре, що ми їх реалізували.

- Ще в минулому матчі з «Олександрією» ти відсвяткував гол в особливий спосіб. У тебе є привід для радості?

- Так, я присвятив той гол дружині, адже я скоро стану батьком. Звичайно, це дуже важлива подія для будь-якої людини. Напевно, позитивно вплинула і на мене, сьогодні я знову забив. Але, звичайно, забивати голи для мене зовсім не головне, головне - це результати команди.

- На гру дуже вплинула погода. У якому з таймів було легше грати - під час спеки чи на мокрому після дощу полі?

- Звичайно, дощ дуже вплинув на те, що відбувалося на полі - газон став дуже мокрим. Погода була не дуже футбольна, але ми хотіли дограти цей матч. І заключну частину зустрічі ми провели з великим бажанням, що принесло нам важливі три очки.

- Твій гол виявився переможним у матчі. Чи легко він дався?

- Дійсно, другий гол дав нам перевагу, після чого ми вже повністю володіли нитками гри. У тому епізоді у нас вийшла хороша взаємодія з Шепелєвим. Він дав дуже зручний пас, після якого мені залишалося увірватися до штрафної зони. Голкіпер пішов на вихід, я це побачив і постарався спрямувати м'яч так, щоб він не дотягнувся.

- Наскільки типовий для тебе цей гол? Адже ти частіше забиваєш дальніми ударами...

- Це те, що від мене вимагається - вриватися у вільні зони, заставати захисників зненацька, діючи нестандартно. Такі голи для мене важливі, адже це те, що потрібно від мене на полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер