Карлос де Пена: «Гадаю, «Брюгге» став сильнішим з моменту нашої останньої зустрічі. Але і ми теж»

Карлос де Пена: «Гадаю, «Брюгге» став сильнішим з моменту нашої останньої зустрічі. Але і ми теж»

- Карлосе, як оціниш жереб для «Динамо»? Суперник міг попастися набагато більш серйозний...

- Вважаю, що «Брюгге» - дуже хороша команда. Адже вони вибили нас у минулому сезоні на шляху до групи Ліги чемпіонів. Вони показують хороший футбол. Нам доведеться нелегко, хоча шанси пройти у нас, звичайно, є. І вони цілком реальні.

- Ти брав участь у тих іграх з «Брюгге» в минулому році. Чим вони тобі запам'яталися?

- Запам'яталися як два дуже важкі матчі. У Бельгії ми грали краще, ніж у Києві та цілком могли вирвати нічию. Домашню гру ми почали дуже добре, відкрили рахунок, але не зуміли збільшити свою перевагу в рахунку, забити ще. І все пішло не за планом. Але в цьому заслуга і «Брюгге», це сильна команда, у складі якої грають хороші футболісти.

- Як ти думаєш, з моменту того протистояння «Брюгге» став сильнішим, слабшим чи залишився приблизно на тому ж рівні?

- Гадаю, став сильнішим. Вони зберегли склад і навіть зміцнили його кількома гравцями, яких я добре знаю. Ці гравці повинні були посилити команду.

- А «Динамо» за цей час стало сильніше?

- Вважаю, що ми теж стали сильнішими. У нас є своя філософія, і ми граємо разом у нинішньому складі вже доволі-таки тривалий час. При цьому наші молоді футболісти весь час додають.

- У цьому сезоні ви вже грали на виліт з іншим бельгійським клубом, «Гентом». Як у цілому оціниш рівень бельгійських клубів, які виступають у Європі?

- В цілому клуби з Бельгії люблять і вміють грати в хороший, красивий футбол, контролювати хід гри. «Брюгге» - чинний чемпіон і лідер поточного чемпіонату, так що ця команда – кращий представник бельгійського футболу на даний момент. Оцінимо цей рівень у лютому.

- Які враження залишив по собі дебютний для тебе сезон у Лізі чемпіонів?

- Потрібно враховувати, що в групі нам попалися два топ-клуби, з якими було дуже важко здобути позитивний для нас результат. Якщо бути реалістами, то нашою об'єктивної метою було пройти у весняну частину єврокубків, як мінімум здобути путівку до Ліги Європи. З цим завданням ми впоралися.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер