Карлос де Пена: «Ми готові провести хорошу гру з «Десною» і повернутися до Києва з перемогою»

Карлос де Пена: «Ми готові провести хорошу гру з «Десною» і повернутися до Києва з перемогою»

- Карлосе, як проходить підготовка до матчу з "Десною"? Динамівці напевно мотивовані продовжити переможну серію, яка триває весь червень?

- З "Десною" на нас чекає важлива гра, у якій нам потрібно перемагати, оскільки це наш прямий конкурент. Це буде непросто, але, на мою думку, ми в хорошій формі, тому повинні показати свою гру. До того ж, ми виграли чотири останні матчі та сподіваємося продовжувати в тому ж дусі.

- Поєдинок із "Колосом", у якому була велика кількість емоцій, неоднозначних суддівських рішень і зупинок гри, відібрав багато сил і енергії?

- Так, це був дивний матч, у якому було призначено чотири пенальті. Можна довго обговорювати, були вони поставлені справедливо чи ні, але в результаті ми здобули три очки, незважаючи на те, що це була складна гра для нас. Ми повинні звикнути до такого роду матчів, адже всі суперники намагаються відібрати у нас очки. Тому в Чернігові нам потрібно показати свою найкращу гру та вивезти додому три очки.

- Ти відзначаєшся голами у трьох матчах поспіль. Ставиш для себе мету продовжити забивати?

- Ні, для мене набагато важливіші перемоги команди. Тому я сподіваюся, що ми здобудемо три очки. Але, звичайно, якщо мені вдасться забити, це буде значно приємніше.

- У нинішньому сезоні "Десна" двічі відбирала очки у "Динамо" - чим цей суперник незручний?

- "Десна" - непростий суперник, вони добре грають. Вважаю, що статистика існує для того, щоб її порушувати. Гадаю, ми здатні та готові провести хорошу гру в гостях у "Десни" та повернутися до Києва з перемогою.

- Днями визначився суперник "Динамо" у фіналі Кубка України. Що можеш сказати про полтавську "Ворсклу"?

- Вони пройшли великий шлях, щоб опинитися у фіналі, зокрема перемігши в півфіналі завдяки блискучій серії пенальті. Але, гадаю, ми можемо їх розбити та виграти Кубок України. Це буде непроста гра, однак зараз ми сфокусовані на матчі з "Десною", а вже потім будемо переключатися на фінал.

- З попереднього туру на матчі чемпіонату України почали допускати журналістів. Як ти вважаєш, пора відкривати трибуни і для вболівальників або все-таки безпека людей понад усе?

- Я вважаю, що здоров'я людей - на першому місці. Якщо ми повинні грати без глядачів - ми будемо продовжувати це робити. Так, це не найприємніша ситуація, адже ми звикли до підтримки вболівальників. Але все ще існують обмеження, введені для боротьби з поширенням коронавірусу, і ми повинні їх поважати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер