КМ. «Динамо» U19 – «Антальяспор» U19 – 2:2. Звіт про матч

КМ. «Динамо» U19 – «Антальяспор» U19 – 2:2. Звіт про матч

Юнацька команда «Динамо» провела другий контрольний матч на тренувальному зборі в Туреччині. Суперником підопічних Ігоря Костюка стали однолітки з турецького «Антальяспора».

Динамівці активно розпочали поєдинок. Хороші моменти мав Уваров – в одному епізоді нападник вирішив заробити пенальті, впавши у штрафному майданчику, але арбітр розцінив цю спробу як симуляцію та «нагородив» нашого футболіста попередженням, а в іншому надійно зіграв воротар, парирувавши удар Артура.

Суперники також не відсиджувалися в обороні, і таки домоглися свого на 36-й хвилині. Захисники «Динамо» дозволили опонентам виконати навіс із правого флангу, Емре Демір вискочив з-за спин, уникнувши при цьому офсайду, та головою пробив повз Ігнатенка – 0:1.

Після перерви «біло-сині», випустивши на поле повністю оновлений склад, відразу буквально затиснули суперника в його штрафного майданчику. За якихось кілька хвилин два вбивчих моменти були у Діалло, потужно по воротах пробивав Попов, не поцілив у рамку Слесар.

І все ж динамівцям вдалося незабаром зрівняти рахунок. Попов змусив помилитися воротаря, який віддав неточний пас, Царенко перехопив, вискочив до воріт, але його удар заблокував захисник. Благо, першим до м’яча, що відскочив, встигнув Попов, який головою таки доправив круглого до сітки – 1:1.

Відновивши паритет у рахунку, підопічні Ігоря Костюка не зменшували обертів. Діалло пробив здалеку в руки воротарю, Царенко пробив поруч із стійкою з перспективної позиції, а Танчак не поцілив у дальній кут, змістившись із лівого флангу до штрафного майданчика.

На 77-й хвилині свою беззаперечну територіальну та ігрову перевагу «біло-синім» нарешті вдалося втілити в ще один гол. Після перехоплення в центрі поля партнери вивели Діалло фактично віч-на-віч із воротарем, удар Самби захисникам вдалося заблокувати, але Царенко, зігравши на підбиранні, обіграв голкіпера та пробив повз оборонця, який перебував на лінії воріт, – 2:1.

Здавалося, що киянам вдасться легко довести гру до перемоги, але на 86-й хвилині суперники несподівано забили. Заробивши штрафний на правому фланзі, гравець «Антальяспору» вирішив пробити по воротах метрів із 30-ти, що стало повною несподіванкою для Погорілого, і м’яч влетів під поперечину – 2:2.

Буквально в наступній же атаці Діалло втік ледь не з центру поля до воріт та пробив повз воротаря, але радість сенегальця виявилася передчасною, оскільки арбітр зафіксував офсайд у Самби. Динамівці були дуже обурені цим рішенням рефері, навіть Ігор Костюк прибіг, аби виказати своє невдоволення. Апогеєм же всього стали емоції Діалло, конфлікт якого з суперником спровокував масову бійку на полі.

В підсумку, було вирішено не догравати останні хвилини зустрічі, й матч завершився результативною нічиєю – 2:2.

Тренувальний збір у Туреччині, другий контрольний матч

«Динамо» U19 – «Антальяспор» U19 – 2:2

«Динамо» U19 (перший тайм): Ігнатенко – Бенедюк, Опанасенко, Балаба, Єременко – Мельниченко, Василець, Гаджук, Мегді, Кремчанін (Лєднєв, 35) – Уваров.

«Динамо» U19 (другий тайм): Погорілий – Малиш, Дячук, Філатов, Танчак – Яцик, Царенко, Скрипник, Діалло, Слесар – Попов.

Голи: Попов (53), Царенко (77) – Емре Демір (36), (86).

Вилучений: Діалло (89).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер