Ліга чемпіонів. «Баварія» – «Динамо». Передматчева пресконференція Мірчі Луческу

Ліга чемпіонів. «Баварія» – «Динамо». Передматчева пресконференція Мірчі Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу поспілкувався з представниками ЗМІ перед матчем 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Баварії».

- Багато вболівальників та журналістів кажуть, що «Баварія» зараз – це машина, яку просто не зупинити. В історії «Динамо» були успішні матчі проти мюнхенців. Чи підготували ви якийсь «рецепт», який допоможе завтра виступити гідно й, можливо, поїхати звідси з очками?

- Так, справді, «Баварія» виглядає зараз як машина, яка досягає результату та запрограмована на перемоги. У її складі виступають найкращі футболісти чемпіонату Німеччини, є як гравці з великим досвідом, так і дуже талановиті. Я вимагаю від своєї команди, щоб вони йшли з поля з високо піднятою головою, зробивши все можливе й неможливе. І щоб їм не було соромно за виконану роботу.

Це найсильніша команда в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів, і в них дійсно високі шанси виграти турнір. Збалансована команда, особливо у фізичному плані, із потужними швидкими гравцями, а також талановитими виконавцями. Для нас важливо, що ми знаходимося в Лізі чемпіонів, і можемо грати з такими командами. Це наша мрія.

- До Мюнхена не полетів один із лідерів Віталій Буяльський. Наскільки це велика втрата?

- Це велика втрата. Це один із найкращих наших гравців, був лідером у всіх іграх, дуже добре діє в атаці й ще краще – обороні, робить багато перехоплень. Під час підготовки до матчу з «Баварією» він був дуже важливим виконавцем для нас.

- Ви грали з «Шахтарем» проти «Шахтаря» Гвардіоли. Чи сильніша нинішня команду за ту?

- Ту гру я навіть не хочу коментувати, тому що в ній було вилучення вже на перших хвилинах. Але за ігровим рівнем нинішня «Баварія» сильніша.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер