«Маріуполь» – «Динамо» – 1:2: післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

«Маріуполь» – «Динамо» – 1:2: післяматчева пресконференція Мірчі Луческу

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу провів прес-конференцію за підсумками перемоги над "Маріуполем" у виїзному матчі 1/8 фіналу Кубка України (2:1).

- Ми розпочали гру добре, багато комбінували, добре контролювали м'яч, забили два голи. У перерві провів заміни, і те, як ми грали у другому таймі, мені не сподобалося. Не задоволений ставленням наших хлопців до гри. У складі суперника молоді, амбітні футболісти, що грали до кінця, забили свій гол. Для нас було важливо пройти далі, і зараз уже думаю про суботню гру в чемпіонаті.

- У першому таймі грали футболісти, які мали небагато ігрового часу останнім часом, вони використали свій шанс?

- Так, цим гравцям у кубкових матчах надається шанс показати себе. Не можу сказати, що в першому таймі все було погано, але у другому таймі всі футболісти зіграли нижче за свої можливості. На це і рахунок вплинув, і те, що вони розслабилися, а можливо, далася взнаки і втома, оскільки вони давно не грали і не мають ігрового тонусу. І у нас грали резервісти, і у суперника. Якщо ви бачили, наприкінці гри футболістів хапали судоми – це свідчить про те, що рівень готовності не у всіх однаковий. Якщо ти не граєш або граєш мало, то функціонально завжди трохи гірше виглядаєш.

- У «Динамо» попереду непростий шлях до Києва, потім знову виїзд до Маріуполя, матч із «Барселоною» у Лізі чемпіонів – такий напружений графік якось вплине на підготовку команди?

- Так, графік складний. І сьогодні чекає довга дорога додому, і в п'ятницю знову треба їхати до Маріуполя. Звичайно, я намагатимуся всім футболістам дати можливість пограти та розподілити навантаження. Через два дні у нас вже наступна гра – це справді нелегко.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер