Match For Peace. «Антверпен» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

Match For Peace. «Антверпен» - «Динамо» - 2:1. Звіт про матч

У п’ятницю, 15-го липня, у рамках підготовки до старту у кваліфікації Ліги чемпіонів київське «Динамо» провело черговий контрольний поєдинок. Підопічні Мірчі Луческу зустрілися із бельгійським клубом «Антверпен».

Поєдинок відбувся в Антверпені на стадіоні «Bosuilstadion» та розпочався о 21:00 за київським часом.

Як і інші міжнародні товариські матчі «Динамо», ця гра мала благодійний статус. Усі виручені кошти від продажу квитків будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною росії в Україні.

Матч команди розпочали достатньо активно, особливо, це стосується бельгійців, які після невеличкої розвідки та пристосування до суперника перейшли до рішучих дій. Вже на 7-й хвилині Янсен отримав м’яч біля воріт «Динамо», обіграв нашого захисника та з правого кута воротарського майданчика спрямував м’яч точно у сітку воріт Бущана – 1:0.

Незважаючи на неприємний дебют матчу, динамівці не засмутилися, а доклали зусиль для того, щоб переломити хід зустрічі на свою користь. Хороші можливості для цього були у Циганкова, який пробив повз ворота, Вербича, який не зміг замкнути простріл того ж Циганкова та Караваєва, але його удар із меж штрафного майданчика теж прийшовся повз ворота.

У другій половині тайму ситуація на полі не змінилася: динамівці багато та різноманітно атакували, а гравці «Антверпена» переважно захищалися. Спочатку удар Вербича був заблокований захисником, через кілька хвилин активний Караваєв пробив вище. На ударній позиції у штрафному майданчику опинився Шепелєв, але його удар було заблоковано. Така активність киян не могла не подобатися глядачам на трибунах, багато з яких була українцями. Було добре чути, як вони скандували «Молодці!» на адресу наших футболістів.

Нарешті, незадовго до свистка на перерву зусилля українців були винагородженні, причому гол вийшов дещо курйозним: гравець суперника вибивав м’яч із штрафного майданчика, але влучив у Сидорчука, від Сергія сфера через Вербича опинилася у Циганкова, і Віктор сильним ударом зрівняв рахунок. Після цього команди обмінялися перспективними випадами та пішли на перерву.

На початку другого тайму динамівцям було непросто просуватися уперед, адже бельгійці майже всією командою повернулися назад та оборонялися. Наші гравці були вимушені завдавати дальніх ударів, але ні Супрязі, ні Андрієвському не вдалося влучити у ціль.

Потроху з плином часу «Антверпен» перейшов до атакувальних дій. І в одному з моментів від другого пропущеного м’яча киян врятувала лише стійка, яка прийняла на себе удар Янссена. Одразу ж українці відповіли не менш небезпечно: Бєсєдін справа від лицьової лінії прострілив до штрафного майданчика, у продовж однієї атаки ударів по воротах завдавали Циганков, Шапаренко та Андрієвський, але бельгійських гравців біля власних воріт було так багато, що кожного разу м’яч влучав у когось з них та у підсумку так і не потрапив у ворота.

На цьому небезпечні моменти не скінчилися, наступний записали до свого активу бельгійці, причому перетворили його на гольовий. Вони заробили штрафний удар метрах у 19-ти від воріт, і Бенсон виконав його ідеально, пробивши точно у кут, не залишивши шансів Бойку. До фінального свистка Ванат встиг завдати дальнього, але неточного удару. Три поспіль кутових також не принесли бажаного результату. Тож у підсумку «Динамо» поступилося з рахунком 1:2.

Нагадаємо, свій наступний матч наша команда проведе у рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, де зустрінеться із турецьким «Фенербахче». Матчі відбудуться 20-го та 27-го липня.

Контрольний поєдинок. Match For Peace

«Антверпен» - Динамо» - 2:1 (1:1)

15.07.2022. Антверпен. Стадіон «Bosuilstadion»

«Антверпен» (стартовий склад): Бутес - Де Лат (к), Алмейда, Краснічі, Пачо - Наінгголан, Альхассан, Геркенс, Мійосі - Бенсон, Янссен.

«Динамо»: Бущан (Бойко, 63) – Караваєв (Кендзьора, 63), Сирота (Боль, 88), Забарний (Попов, 46), Дубінчак (Вівчаренко, 79) - Сидорчук (к) (Андрієвський, 46), Шепелєв, Гармаш (Шапаренко, 46), Циганков (Антюх, 79), Вербич (Ванат, 46) - Супряга (Бєсєдін, 63).

Голи: Янссен (7), Бенсон (71) – Циганков (40).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер