Мірча Луческу: «Гра з «Барселоною» мала закінчитися нічиєю»

Мірча Луческу: «Гра з «Барселоною» мала закінчитися нічиєю»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу підбив підсумки домашньої зустрічі з «Барселоною» у 4-му турі групового раунду Ліги чемпіонів, яка завершилася мінімальною перемогою іспанців – 1:0.

- Напевно, це найприкріша поразка «Динамо» у сезоні. Який урок може винести команда з цього матчу?

- Урок полягає в тому, що можна грати з будь-яким суперником, із суперником рівня «Барселони», якщо маєш впевненість у собі та виконуєш вимоги головного тренера. Тоді можна досягти більшого.

Яка різниця у технічному виконанні – як забив Фаті! А які моменти були у нас, але ми ніяк не могли підлаштуватися під м'яч чи пробити по воротах. У цьому і полягає різниця.

Загалом, вважаю, ми зіграли хороший матч проти хорошого суперника. При цьому заслуговували на більше. «Барселона», швидше за все, зіграла свій найкращий матч у Лізі чемпіонів за останній час.

Вони мали складну ситуацію в плані того, що якби вони програли цей матч, то далі не могли б пройти. Це був останній шанс для них. За великим рахунком, гра мала закінчитися нічиєю. Удача була на боці «Барселони».

- Ви сьогодні побачили нову «Барселону», чи за стилем гри це ще була команда Рональда Кумана?

- Команда сьогодні була агресивнішою у плані роботи з м'ячем, добре контролювала його та в швидкому темпі переходила в атаку. Ми зіграли краще, ніж у Барселоні, доставили супернику проблеми та змусили помилятися, створювали моменти біля чужих воріт, але не змогли їх реалізувати.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер