Напружена робота після вихідного дня

Напружена робота після вихідного дня

Отримавши вихідний після перемоги над "Штурмом" (1:0) у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, уже у п'ятницю динамівці розпочали повноцінну підготовку до поєдинку-відповіді.

Зібравшись в обід на своїй базі, тренерський штаб разом із підопічними провели детальний розбір поєдинку, зробили роботу над помилками й відразу ж почали їх виправляти на тренуванні.

Заняття було втягуючим. Трохи побігавши та виконавши вправи на прискорення, потім гравці розподілилися по квадратах. Спочатку були стандартні, з двома футболістами, які відбирали м'яч, а потім перейшли на широкий. Команда поділилася на дві групи, з двома нейтральними гравцями, завдання – миттєво прийняти рішення та в один-два дотики віддати або своєму партнеру, або нейтральному. Завершилося тренування ударами по воротах та тактичними вправами.

Зазначимо, що за індивідуальною програмою займався Віктор Циганков, який пропустив матч проти "Штурма" через проблеми з привідним м'язом. Очікується, що найближчими днями півзахисник повернеться до загальної групи та готуватиметься до поєдинку-відповіді.

Головний тренер збірної України Олександр Петраков був уважним глядачем заняття. Тепло поспілкувавшись із кожним із хлопців, потім наставник «жовто-синіх» отримав у розмові з Мірчею Луческу та його тренерським штабом корисну інформацію про стан збірників. Нагадаємо, національна команда на початку вересня проведе три матчі Ліги націй, за підсумками яких стане відомо, чи зможе наша збірна підвищитися у класі та знову виступати в Дивізіоні А.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер