Нинішній тиждень «Динамо» U16 проведе в італійській Флоренції

Нинішній тиждень «Динамо» U16 проведе в італійській Флоренції

Динамівська команда вікової категорії U16 (футболісти 2006-го року народження) продовжує перебувати в Італії. Нагадаємо, підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка протягом першого тижня базувалися поблизу міста Віченца, звідки у неділю передислокувалися ще на тиждень до мальовничої Флоренції. Тут для наших хлопців теж створені чудові умови для повноцінних тренувань та товариських матчів.

Зазначимо, що команду на два тижні до Італії запросив сеньйор Етторе, який є давнім другом та партнером «Динамо». Він неодноразово запрошував команди нашої академії до Італії на різноманітні турніри.

Перебування нашої команди у Флоренції він довірив сім'ї волонтерів із непростою та трагічною долею. Один із членів сім'ї – сеньйор Франческо – великий футбольний уболівальник. Його син був перспективним футболістом, але у 16 ​​років він помер від раку. З того часу їхня сім'я допомагає юним футболістам та молодим командам в Італії, щоб реалізувати мрії інших дітей. Тому вони запропонували допомогу «Динамо», прихистивши нашу команду. Оскільки синові було 16, сеньйор Франческо запросив його ровесників – «Динамо» U16.

Вчорашній день динамівці провели у дорозі, а вже сьогодні, 23-го травня, зранку мали перше тренування на новому місці – футбольному полі U.S. Sales Firenze. Взагалі, цей день виявився насиченим для наших хлопців, адже після обіду вони також взяли участь у прес-конференції на площі Думо разом із представниками керівництва міста.

Зокрема, на ній був присутній український консул у Флоренції та губернатор Тоскани Єугеніо Джані. Від клубу на пресконференції виступав директор ДЮФШ «Динамо» Олександр Іщенко, тренер команди Павло Чередніченко та футболіст Кирило Пашко. Кожен із них подякував організаторам за теплий прийом, керівництво «Динамо» – за безпеку та можливість тренуватися та грати, героям, захисникам України – за життя своїх сімей.

«Я дякую кожному герою, воїну за те, що моя сім'я в Харкові жива. За те, що вони захищають мою сім'ю, моє місто та мою Батьківщину», - сказав Кирило Пашко. Після цих слів журналісти у залі та консули не могли стримати сліз.

У вівторок зранку у програмі киян екскурсія містом, а після обіду та відпочинку – товариський матч із місцевою командою Sales, причому суперник гратиме командою на рік старшою за українців.

У середу після обіду наша команда проведе ще одну контрольну зустріч проти команди Cattolica Virtus 2015. Наступного дня зранку динамівці матимуть тренування, а у другій половині дня відвідають футбольний музей.

У п’ятницю динамівська делегація вирушить до ще одного італійського міста – Піза, де проведе заключний спаринг із однойменною командою Pisa, яка буде представлена їхніми однолітками – хлопцями 2006-го року народження.

У суботу після сніданку команда вирушить назад до Угорщини.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер