Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Хлопці рухаються у правильному напрямку та розуміють, які вимоги до них висуваються»

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Хлопці рухаються у правильному напрямку та розуміють, які вимоги до них висуваються»

- У першу чергу, нам потрібно було згадати всі ігрові зв'язки. У нас є перелаштування в обороні, у центральній зоні, плюс нові комбінації в атаці. Як для першої гри, що стосується руху, організації самої гри був доволі хороший, інтенсивний перший тайм. Були хороші переходи з оборони в атаку. Завершення трохи не вистачало, але зрозуміло, що ми з «Карабахом» перебуваємо в різному стані, адже вони за тиждень стартують у Лізі чемпіонів. Для них це була заключна гра. Ми провели лише першу гру, і я бачу, що хлопці рухаються у правильному напрямку та розуміють, що від них вимагається.

- Загалом ви залишилися задоволені своїми підопічними?

- За винятком останнього пасу. Виконання останнього пасу має бути на більш високому рівні.

- До завтрашнього матчу буде готуватися вся група або частині гравців буде надано відпочинок?

- Ті хлопці, які сьогодні вийшли на останні півгодини, завтра зіграють по 60 хвилин, а ті, хто грав 60 хвилин, проведуть по 30.

- Порівняно з попередніми зборами команда прилетіла до Австрії вже з певним ступенем функціональної підготовки, адже перший міні-збір провела в Києві?

- Звичайно, адже цього разу ми більше часу пропрацювали в Києві, хоча цей київський збір пройшли не всі. Ті гравціі, які його пройшли, виглядають на сьогоднішній момент трохи краще навіть у тренувальному процесі. Але за рахунок ігор у решти хлопців буде можливість прийти до того функціонального стану, в якому перебуває основна група, яка працює ще з 19-го числа.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер