Павло Чередніченко та Любомир Кузик про другу поспіль перемогу на Всесвітніх учнівських іграх-2021

Павло Чередніченко та Любомир Кузик про другу поспіль перемогу на Всесвітніх учнівських іграх-2021

Тренер Павло Чередніченко та півзахисник Любомир Кузик прокоментували другу поспіль перемогу на Всесвітніх учнівських іграх над українською командою з Дніпра (5:0).

Павло Чередніченко, тренер:

- На кожну гру хлопці налаштовуються з максимальною відповідальністю. Сьогодні ми грали з нашими старими знайомими з ДВУФК, з якими матчі складалися для нас по-різному. Була відповідальна гра для нас, і хлопці налаштувалися на неї. Виконали установку, зіграли креативно в атаці та строго в обороні, тому, вважаю, результат цілком закономірний.

Кожен гол - це як індивідуальна, так і групова майстерність футболістів. Ми вимагаємо від хлопців більше креативності, індивідуалізації. І сьогодні кожен із голів був по-своєму красивим. Найголовніше - це забити м'яч, а потім уже ми розберемося, що можна було зробити ще.

Ми знали, що будемо грати на цьому турнірі на синтетичному покритті, тому кілька днів тренувалися на своїй базі на Нивках на штучному полі. Тому хлопці були підготовлені. Їхній же функціональний стан було закладено в Мукачевому, де ми проводили збори, а також в Угорщині, де у нас було по два матчі на день, так що з цим проблем немає. Тепер важливо, щоб їхня індивідуальна технічна та тактична майстерність давала результат на футбольному полі.

Любомир Кузик, півзахисник:

- Тренери налаштовували нас на цю гру, тому що нам протистояв непоступливий суперник. Вийшли з максимальним настроєм, нам усе вдавалося, забили багато голів - і перемогли.

Потенціал у нашої команди великий. У першій грі вдалося забити дев'ять м'ячів, у цій - п'ять. У кожній грі намагаємося забивати якомога більше, реалізовувати створювані моменти, тому і виходять такі результати. Адже чим більше голів, тим краще. Сам також дуже хочу нарешті забити, але поки якийсь нефарт переслідує...

Спекотна погода також відіграє свою роль, але коли команда суперника дозволяє, то хочеться бігти вперед та забивати ще й ще.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер