Повна бойова готовність перед стартом Ліги чемпіонів

Повна бойова готовність перед стартом Ліги чемпіонів

Вже завтра домашнім матчем із португальською “Бенфікою” розпочнеться шлях київського “Динамо” у груповому етапі Ліги чемпіонів сезону 2021/22.

Повернувшись до Києва одразу після закінчення зустрічі з “Металістом 1925” у Харкові, динамівці наступного ж дня приступили до підготовки до стартового матчу Ліги чемпіонів. У неділю команда зібралася на навчально-тренувальній базі у Віті-Литовській, провівши теоретичне заняття та вечірнє тренування. 

У понеділок спланована підготовка до зустрічі з “Бенфікою” продовжилася - пройшовши зранку тестування на COVID-19 та медичний огляд, “біло-сині” перейшли до регламентних відкритих заходів для ЗМІ. Мірча Луческу та Сергій Сидорчук взяли участь у передматчевій прес-конференції, після якої команда вже в повному складі вийшла на перше поле клубної бази для тренування.

У загальній групі займався і один із лідерів команди Віталій Буяльський, який повернувся до повноцінних тренувань із учорашнього дня. Без обмежень займалися Георгій Бущан і Микита Бурда, які вже повністю відновилися після травм.

Представники медіа, яким, за правилами УЄФА, дозволено спостерігати за тренуванням команди перші 15 хвилин, мали змогу побачити розминку динамівців, пробіжку та розігріваючі вправи з міні-бар’єрами. Помітно, що в команді панує чудовий настрій, футболісти багато жартують і змагаються один із одним під час вправ. 

Основна частина підготовки вже безпосередньо до поєдинку з “Бенфікою”, звісно ж, залишилася за зачиненими дверима. Вже завтра динаміці прагнутимуть втілити напрацювання тренерського штабу та проведену тактичну підготовку на НСК “Олімпійський”, на якому сподіваються побачити якомога більше своїх уболівальників.

У день матчу тренерський штаб запланував для гравців ранкову тренувальну сесію, теорію та післяобідній відпочинок. Установка вже безпосередньо на гру та виїзд на стадіон планується за дві години до матчу, який розпочнеться о 22:00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер