Пресконференція Серхі Бархуана перед матчем проти «Динамо»

Пресконференція Серхі Бархуана перед матчем проти «Динамо»

Виконувач обов'язків головного тренера «Барселони» відповів на запитання журналістів під час пресконференції напередодні матчу з «Динамо», що відбулася у Барселоні.

- «Барселона» повинна завжди вигравати. Бувають непрості періоди, як зараз. Але ми маємо продовжувати перемагати. Єдиний спосіб заслужити повагу – вигравати. Перемога принесе радість та змінить настрій гравців на позитивну хвилю.

Для мене як для колишнього гравця цього клубу є честю бути тренером «Барселони» у матчі Лізі чемпіонів. У мене мало часу, але я маю використовувати його по максимуму.

Наші гравці звикли до тиску. Це особлива гра. Все в наших руках. Ми маємо грати у свій футбол. Грати у командну гру, володіти м'ячем, підказувати один одному на полі, знаходити вільні зони.

Я пишаюся бути тут. Ми маємо бути сильними. Я щиро вірю, що цей склад здатен повернути все на переможний шлях, незважаючи на всі наші втрати.

Той факт, що у нас відновилися деякі гравці, є важливим для турніру. Їхнє відновлення позитивне для групи, ми повинні цим скористатися.

Дембеле? Він пропустив багато місяців, тому ми маємо давати йому навантаження з обережністю. Але він хоче допомогти команді вже зараз.

Фото - ФК Барселона

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер