Пресконференція Мірчі Луческу після матчу з «Барселоною»

Пресконференція Мірчі  Луческу після матчу з «Барселоною»

Прес-конференція головного тренера київського "Динамо" після матчу з "Барселоною".

- Ви завжди були супротивником системи VAR. Після сьогоднішньої гри ви змінили свою думку?

- Ні, адже помилки це частина футболу, вони властиві і гравцям, і суддям. Вважаю, що без VAR футбол був би кращим.

- За чотири матчі у групі ЛЧ «Динамо» так і не забило жодного гола. Що плануєте змінити у грі команди, аби вона забила нарешті?

- На жаль, ті моменти, які ми мали, ми не реалізували. Хоча ми створювали моменти.

Ми потрапили до дуже складної групи, де три команди сильніші за нас. Ми намагаємось піднятися на їхній рівень, працюємо, ростемо. Ті голи, які ми забиваємо в чемпіонаті в таких самих ситуаціях, у нас не виходить забивати тут. Але я вірю, що ми зростатимемо.

Не варто забувати, що «Динамо» протягом п'яти років не брало участі у Лізі чемпіонів. А зараз два роки поспіль ми потрапляємо до складних груп. Поки що ми не дотягуємо до цього рівня.

Вважаю, що сьогодні ми заслуговували здобути як мінімум нічию. Ми добре зіграли з «Барселоною», на рівні з цією великою командою, і, як мінімум, заслуговували на нічию. Сьогодні ми грали сміливіше, ніж у попередніх матчах, впевненіше контролювали м'яч, впевненіше йшли в атаку.

- Чи змінилася гра вашої команди порівняно з першим матчем на «Камп Ноу» і, якщо так, у чому саме?

- У першій грі нам не вистачало сміливості, впевненості, але ми добре організували гру в обороні, а сильні сторони суперника намагалися нейтралізувати. І це вже є позитивним моментом. Проблеми виникали, коли ми володіли м'ячем. Нам не вистачало впевненості довести м'яч до чужих воріт.

Моменти, які створила «Барселона» у першій грі, були пов'язані з нашою невпевненістю, бо ми втрачали м'яч на нашій половині, звідти виникали моменти. Сьогодні ми зіграли набагато сміливіше, а наші молоді захисники Сирота та Забарний добре виходили з оборони з м'ячем, добре розігрували зайвого та розпочинали атаки. Загалом команда діяла впевненіше. Я бачу в цьому зростання, бачу, що від гри до гри гравці набувають досвіду та впевненості у своїх діях. Впевнений, що й із «Баварією» буде хороша гра. Не впевнений, що ми виграємо, але зіграємо добре.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер