Дякуємо, «Боруссія»!

Дякуємо, «Боруссія»!

Емоційний матч динамівців проти дортмундської "Боруссії" став справжнім подарунком для наших уболівальників. Тисячі з них відвідали поєдинок на "Сігнал Ідуна Парк", сотні тисяч дивилися цей результативний матч на різних теле- та Youtube-каналах.

Організація поєдинку була на найвищому рівні. Спільні зусилля німецької та української сторін дали свої плоди – велика аудиторія на стадіоні, чудова атмосфера на трибунах, потужний сигнал для всього футбольного світу.

Після закінчення поєдинку гравці обох команд ще довго вітали вболівальників та не йшли з поля. А після того, як футболісти вирушили в роздягальню, до гравців і тренерського штабу "Боруссії" зі словами подяки прийшла динамівська делегація.

Президент клубу Ігор Суркіс, почесний член УЄФА Григорій Суркіс відвідали роздягальню "Боруссії" та подякували господарям цього футбольного свята.

"Підтримка друзів і партнерів допомагає нашій країні у цей тяжкий час. Це не просто війна України та росії, це війна російської федерації проти всього цивілізованого світу. Ми вдячні всім, хто підтримує нашу країну та допомагає Україні у її боротьбі", - сказав Григорій Суркіс.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс відзначив приголомшливу обстановку на трибунах, ставлення німецької сторони до українців та запросив "Боруссію" зіграти матч у Києві на НСК "Олімпійський".

"Після перемоги України у цій війні ми хочемо бачити "Боруссію" у Києві. Наші вболівальники висловлять свою повагу та захоплення цим клубом, який простяг руку допомоги українцям", - зазначив Ігор Суркіс.

Використані фото ФК "Боруссія" Дортмунд

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер