Україна U17 із дев’ятьма динамівцями у складі очолює свою групу на Bannikov Cup

Україна U17 із дев’ятьма динамівцями у складі очолює свою групу на Bannikov Cup

На міжнародному турнірі Bannikov Cup, який проходить цими днями на стадіонах Києва, Бучі, Борисполя та Обухова, команди зіграли по два матчі.

Нагадаємо, у першому поєдинку 26-го серпня збірна України зустрічалися з ровесниками з Вірменії та здобула перемогу з рахунком 4:0, причому три з них забили динамівці.

Перший гол на 9-й хвилині забив динамівець Гусєв. Двічі на ударній позиції опинявся ще один представник нашої команди Дзень, але воротар збірної Вірменії був на висоті. Перевага господарів була беззаперечною, на 25-й хвилині знову півзахисник нашого клубу Кремчанін утік від захисника й влучно пробив у кут воріт - 2:0.

На 66-й хвилині після подачі кутового динамівець Балаба ударом головою спрямував м'яч у сітку. А перед самим закінченням поєдинку Ющенко прямим ударом зі штрафного поцілив у ціль - 4:0.

Зазначимо, що у матчі взяли участь вісім із дев’яти представників «Динамо», викликаних на турнір. Це захисники Данило Білоконь, Єгор Сизонюк, Олексій Гусєв, Назар Балаба, півзахисники Дмитро Кремчанін, Назар Янчишин, нападники Максим Зоренко та Микита Дзень.

Bannikov Сup      

Група А. 1 тур

Україна (U-17) — Вірменія (U-17) — 4:0 (2:0)

Україна: Кравець, Д.Білоконь, Сизонюк, Балаба, Гусєв (Лисенко, 89), Янович (Ломницький, 73), Янчишин (Шах, 46), Деркач (Зоренко, 46), Кремчанін (В.Білоконь, 59), Дебич (Ющенко, 46), Дзень (Панченко, 59).

Голи: Гусєв (9), Кремчанін (25), Балаба (66), Ющенко (90+3).

Наступного дня підопічні Олега Кузнецова помірялися силами із білорусами. Поєдинок вийшов драматичним, і лише у компенсований час наша команда змогла здобути нічию. Вже на 4-й хвилині білоруси скористалися помилкою захисників збірної України, наслідком чого став вихід Мартинова сам на сам із голкіпером – 0:1. Утім, наші футболісти отямилися швидко. На 13-й хвилині атака правим флангом завершилася пасом Віктора Білоконя на Панченка, і той в один дотик переправив м'яч у сітку, зрівнявши рахунок. А найреальніший шанс вивести українців уперед на 42-й хвилині мав динамівець Зоренко, однак Максиму не вдалося переграти воротаря гостей.

У другому таймі суперник українців практично не переходив центр поля. Однак господарів підводила реалізація. Шикарний момент був ще у одного динамівця Кремчаніна, але м'яч після його пострілу пройшов у сантиметрах від стійки. На 70-й хвилині білоруси вперше у другому таймі дійшли до штрафного майданчика «синьо-жовтих». Для Мартинова цього виявилося досить, щоб уразити ціль та вивести білорусів уперед.

І знову підопічні Олега Кузнецова побігли вперед, але футболістів підводив поспіх. Могли забивати Дзень, Кремчанін, Гусєв, але м'яч не йшов у ворота до 90+4-ї хвилині. Саме тоді вдався точний удар Деркачу, який врятував Україну від поразки – 2:2.

У матчі взяли участь сім динамівців: воротар Дмитро Косач та півзахисник Назар Янчишин провели на полі весь матч, нападник Максим Зоренко вийшов на поле у стартовому складі та був замінений у перерві, захисники Єгор Сизонюк та Олексій Гусєв, півзахисник Дмитро Кремчанін та нападник Микита Дзень теж з’явилися на полі по ходу другого тайму.

Наша команда, враховуючи нічию в матчі Вірменія - Болгарія, продовжує очолювати свій квартет. Останній матч у групі 29 серпня «синьо-жовті» також зіграють у Бучі проти команди Болгарії. Початок зустрічі - о 17.00.

Bannikov Cup-2021

Група А. 2 тур

Україна (U-17) — Білорусь (U-17) — 2:2 (1:1)

Україна (U-17): Косач, Савчин (Сизонюк, 66), Ломницький, Катрич, Зоренко (Деркач, 46), Янчишин, Ющенко (Дебич, 46), В.Білоконь (Кремчанін, 46), Шах (Янович, 46), Лисенко (Гусєв, 63), Панченко (Дзень, 46). 

Голи: Панченко (10), Деркач (90+4) — Мартинов (4, 67).

Фото - УАФ (Павло Кубанов)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер