Вадим Євтушенко: «Незважаючи на перемогу, якість гри нас не задовольнила» (+ВІДЕО)

Вадим Євтушенко: «Незважаючи на перемогу, якість гри нас не задовольнила» (+ВІДЕО)

- Можна сказати, що вчора і сьогодні ми грали тим самим складом по одному тайму. Ми не вдавалися до ротації, не змішували склади, аби гравці відчули себе краще в цих зв'язках, які на сьогодні ми обрали. Результат непоганий, ми швидко добилися переваги у два м'ячі, але якість нас, звичайно, не влаштовує. Не знаю, що гравцям сьогодні заважало, але була неймовірна кількість втрат м'яча. Гра не вийшла такою, яку ми хотіли сьогодні побачити. Так, гравці отримали необхідне навантаження, але все-таки вже хочеться, аби була присутня і якість. Замість цього у гравців була якась нервозність. Можливо, причина в тому, що ми якийсь час тренуємося без перерви, ймовірно, гравці втомилися фізично і психологічно. Незважаючи на перемогу, сьогодні якість гри нас не задовольнила.

- Голи Миколенка та Русина – це головний позитив сьогоднішнього матчу?

- У першому таймі було більше комбінаційної гри. Ми швидко здобули перевагу. Добре спрацювала зв'язка на лівому фланзі. Миколенко віддав хороший пас де Пені, а сам вчасно увірвався до штрафного. Гол забили якісний. Друга комбінація теж була непоганою. Караваєв знайшов хорошою передачею на дальній стійці де Пену. Можливо, уже після першого удару м'яч перетнув лінію воріт. У будь-якому випадку, Русин виявився там, де центральний нападник і має бути, і забив гол.

На жаль, ми не змогли взяти м'яч під свій контроль, особливо в другому таймі. Були короткі атаки, велика кількість втрат м'яча. Повторюся, поки ми не виявили причину цього. Так, дійсно, у другому таймі ми грали м'ячами суперника згідно з домовленістю. Звичайно, це не виправдання, але одна з можливих причин великого відсотку браку. Були дуже хороші, перспективні контратаки, де ми то на м'яч наступимо, то послизнемося, то ще щось... І ми не доводили ці контратаки до логічного завершення.

- Як ви оціните фізичну форму команди?

- Ми не готувалися спеціально до цих матчів – з «Легією» і «Нефтчі». У нас є програма, і матчі проводяться на тлі втоми. Звісно, втома присутня в ногах, та й, напевно, у головах. Через це і якість гри така, якою вона є на сьогодні.

- Що скажете про суперника?

- Було видно, особливо в другому таймі, що тренери дали команді установку грати щільніше, агресивніше. І дійсно, команда додала в агресії після перерви. Це також було однією з причин, чому у нашої команди не виходила комбінаційна гра. Суперники часом навіть грали грубо. Але це футбол. Через це теж потрібно проходити. Не розмовляти, а терпіти і швидше працювати з м'ячем, аби не отримувати по ногах.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер