Перемога! «Динамо» – «Дніпро-1» - 2:0. Звіт про матч

Перемога! «Динамо» – «Дніпро-1» - 2:0. Звіт про матч

У матчі 12-го туру VBET Ліги київське «Динамо» вдома приймало «Дніпро-1» з однойменного міста. Гра спочатку була перенесена на стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського, але у підсумку відбулася на НСК «Олімпійський». Зустріч пройшла вдало для господарів, вийшла цікавою та непередбачуваною та не надто складною. Кияни хоча і не змогли забити у першому таймі, але надолужили після перерви, забивши два м’ячі у ворота суперника.

Перед матчем динамівці очолювали турнірну таблицю, а підопічні Ігора Йовічевіча перебували на четвертій сходинці. З початку поєдинку обидві команди діяли достатньо спокійно та обережно. У перші хвилини гри небезпечні моменти нечасто виникли біля воріт суперників. Намагався бути активним Рамірес, але його простріл було перехоплено, головою пробивав Циганков, але неточно. Ближче до кінця першої третини тайму гра загострилася: спочатку Ярмолюк з близької відстані пробив повз ворота, а у відповідь Рамірес обіграв захисника, але дивом не влучив у дальній кут. Через кілька хвилин той же Рамірес знову пробивав із вигідної позиції, але знову надійно зіграли захисники, а на удар Андрієвського після добивання зреагував воротар гостей.

У середині першого тайму команди знову обмінялися гострими моментами. У «Дніпра-1» головною діючою особою був Гуцуляк, але Забарний ліквідував потенційну загрозу, вибивши м’яч, а у «Динамо» передачу Миколенка був готовий замикати Рамірес, але його випередив Кожокару. Команди намагалися швидко переходити середину поля, не затримуючись там надовго, але до по-справжньому гольових моментів справа певний час не доходила. Значно вище воріт пробив Вітіньйо, падав у штрафному майданчику Рамірес, але до свистка на перерву глядачі забитих м’ячів так і не побачили.

На початку другого тайму у всій красі проявив себе Циганков: отримавши пас з протилежного флангу, Віктор завдяки індивідуальним діям фінтами «розхитав» захисника, змістився ближче до центра та з лінії штрафного майданчика чудовим ударом спрямував м’яч точно у дальню «дев’ятку»! Одразу подвоїти рахунок міг Шапаренко, але удар як слід у нашого півзахисника не вийшов. Гра помітно пожвавішала, у тому числі, і у виконанны гостей. Біля протилежних воріт головою намагався пробити Довбик, але вийшло несильно, і Бущан без проблем забрав м’яч. Згодом дніпряни провели ще одну атаку за участю Довбика, протягом якої суперники могли кілька разів вразити ворота Бущана, але усі їхні спроби були заблоковані.

А ось кияни своєю нагодою скористалися сповна: Миколенко довгою передачею закинув м’яч за спину захиснику «Дніпра-1» на Циганкова, той промчався до воріт та відпасував назад під удар Гармашу – м’яч потрапив до Дениса з рикошетом від захисника суперників, і він шанс не змарнував, потужним ударом із меж штрафного майданчика відправивши м’яч у сітку – 2:0. До великого рахунок міг доводити Буяльський, який пробивав у боротьбі із захисником, але воротар гостей відбив м’яч ногою. Останні хвилини зустрічі динамівці провели біля чужих воріт, організувавши кілька перспективних атак, але до фінального свистка рахунок більше не змінювався.

VBET Ліга 2021/22, 12-й тур

 «Динамо» - «Дніпро-1» - 2:0 (0:0)

24.10.2021. Київ, НСК «Олімпійський»

«Динамо»: Бущан - Тимчик, Забарний, Кендзьора, Миколенко (Караваєв, 76) – Андрієвський (Сидорчук, 46), Шепелєв (Шапаренко, 46), Буяльський, Циганков (к), Вітіньйо (де Пена, 46) – Рамірес (Гармаш, 67).

«Дніпро-1»: Кожокару, Лучкевич (Адамюк, 72), Логінов (к) (Чуже, 85), Сваток, Нельсон, Ігнатенко, Піхальонок, Гуцуляк, Джурасек (Білл, 85), Ярмолюк (Назаренко, 72), Довбик.

Голи: Циганков (50), Гармаш (70)

Попереджені: Андрієвський (40) – Ігнатенко (34), Логінов (68).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер