Віктор Циганков: «Кожен матч для нас - це битва»

Віктор Циганков: «Кожен матч для нас - це битва»

Вінгер київського "Динамо" Віктор Циганков взяв участь у пресконференції напередодні виїзного матчу 3-го туру групового раунду Ліги Європи з "Ренном".

- Чотири роки тому "Динамо" вже зустрічалося з "Ренном" в рамках Ліги Європи, і здобуло тоді дві перемоги, які дозволили виграти групу. Чи пам'ятаєте ви ті матчі та чи вважаєте майбутні спарені зустрічі з "Ренном" також ключовими в розіграші єврокубку?

- Тоді я брав участь у київському матчі, а ось у Ренні не грав. Можу сказати, що "Ренн" - це дуже хороша команда. На цьому рівні суперники не пробачають помилок. Тому ми гратимемо лише на перемогу. У нас не найкраща ситуація в групі, але попереду два матчі з "Ренном", в яких ми можемо все виправити.

- На вашу думку, яким буде завтрашній матч?

- Як я вже сказав, ми гратимемо на перемогу, іншого вибору у нас немає. Потрібно виправляти турнірну ситуацію в завтрашній грі.

- Який гравець у складі "Ренна" становить найбільшу загрозу?

- Усі молоді гравці "Ренна" дуже технічні, швидкі та агресивні. Чемпіонат Франції - це зовсім інший рівень у порівнянні з українською першістю. Однак ми граємо для своєї країни, для наших захисників, тому кожен матч для нас - це битва. Завтра ми битимемося для наших вболівальників, наших захисників і нашої країни.

- Чи є футбольний матч Ліги Європи важливою подією для України?

- Звичайно! Наші захисники люблять футбол і дивляться матчі. Це для них своєрідна віддушина. Якщо ми зможемо виграти, то це принесе радість як їм, так і всьому українському народу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер