Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Пантери» – 1:1. Звіт про матч

Вища ліга України серед жіночих команд. «Динамо» – «Пантери» – 1:1. Звіт про матч

У неділю, 30 жовтня, жіноча команда київського «Динамо» провела матч 7-го туру Вищої ліги України.  

«Біло-сині» на базі «Динамо» у Віті-Литовській зіграли з «Пантерами» з Умані.  

Як і очікувалося, киянки з перших хвилин гри взяли ініціативу до своїх рук і зі старту поєдинку проводили атаку за атакою. Так, на 4-й хвилині Анна Прокопенко подала м'яч зі штрафного – Леся Словак скористалася помилкою Аліни Герасименко та закотила м'яч у сітку воріт. Гол на перших хвилинах додав впевненості динамівкам і гра повністю перейшла на половину поля «Пантер», лише зрідка футболістки команди уманської вибігали в контратаки.  

На 29-й хвилині Анастасія Дружченко розігнала потужну атаку - цього разу голкіпер «Пантер» зуміла врятувати свою команду. А за кілька хвилин динамівки знову могли подвоїти свою перевагу - Кликова пробила в дальній кут, але не влучила в ціль. 

Уманська команда глибоко сіла в оборону, проте це не завадило киянкам створювати свої моменти, але для реалізації не вистачало то останнього пасу, то точності. 

Динамічно розпочався другий тайм. Перспективний момент був у Анни Мирончук, але м'яч влучив у перекладину. Холодним душем для динамівок став пропущений гол на 53-й хвилині – Миргородська вибігла в контратаку і не залишивши шансів Ірині Славич, зрівняла рахунок.  

Невезіння буквально слідувало за п'ятами динамівок - спочатку Анастасія Дружченко пробила вище воріт, потім Вікторія Мироненко та Анна Прокопенко.  

Разом із грою у захисті «Пантери» вирішили утримати рахунок «скосивши» одних із ключових гравців «Динамо» - Вікторія Мироненко та Ганна Мирончук отримали пошкодження та були замінені. 

На табло – 1:1, «Динамо» вперше у сезоні грає внічию.  

Вища ліга України серед жіночих команд, 7-й тур

30.10.2022. НТБ «Динамо», Віта-Литовська  

«Динамо» (Київ) – «Пантери» (Умань) – 1:1 

«Динамо»: Славич, Кликова, Бондаренко, Кукса, Бабюк, Прокопенко, Словак (Степанець, 88), Долбіна, Мирончук (Горулько, 87), Мироненко (Кравець, 72), Дружченко  

«Пантери»: Герасименко, Виноградова, Коноплян, Боярова, Байрак (Чорненко, 35), Ніколаєва, Білокур, Черніченко, Рошка, Миргородська  

Голи: Словак (4) – Миргородська (53)

Попередження: Бондаренко (44) - Коноплян (23)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер