Вітаємо володаря чотирьох чемпіонських поясів Олександра Усика!

Вітаємо володаря чотирьох чемпіонських поясів Олександра Усика!

Перемігши у надважкому бою британця Ентоні Джошуа, український боксер Олександр Усик завоював титули чемпіона світу за версіями WBA Super, IBF, WBO та IBO у суперважкій вазі. Приємно, що Олександр є давнім шанувальником київського «Динамо», тому разом із мільйонами українців за чемпіонським поєдинком із особливим трепетом слідкували й динамівці.

Від імені ФК «Динамо» Київ Олександра Усика привітав із видатним досягненням президент клубу Ігор Суркіс:

Шановний Олександре!

Від імені всіх динамівців вітаю Вас із довгоочікуваною та заслуженою перемогою – об’єднанням чотирьох чемпіонських поясів. Завоювання титулів чемпіона світу далося Вам вкрай нелегко – внаслідок титанічної праці та надлюдських фізичних затрат. Однак звершення у бою з Джошуа змогло об’єднати в єдиному переможному пориві мільйони українців, які за вас щиро вболівали.

Впевнений, що саме ця потужна підтримка допомогла Вам досягнути унікальної вершини в Лондоні та в черговий раз тріумфально здійняти над головою синьо-жовтий прапор. Нас переповнює почуття гордості через те, що і ви, як відомо, є палким вболівальником київського «Динамо» та зичите нашій команді лише перемог.

Бажаємо Вам сталевого здоров’я, невичерпних сил і якомога довше залишатися на боксерській вершині, прославляючи Україну на весь світ!

Із повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер