Збірна України (U17) з динамівцями у складі вийшла до еліт-раунду кваліфікації Євро-2023 (U17)

Збірна України (U17) з динамівцями у складі вийшла до еліт-раунду кваліфікації Євро-2023 (U17)

У неділю, 30 жовтня, юнацька збірна України U17 (футболісти не старші 2006 року народження) провела заключний поєдинок кваліфікації Євро-2023, в якому зустрілася з господарями групи – командою Боснії і Герцеговини.

Обидві команди підійшли до звітного поєдинку зі стовідсотковим показником, гарантувавши собі вихід до еліт-раунду кваліфікації Євро-2023, але «жовто-сині» випереджали свого суперника за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів. На відміну від попередніх матчів, цього разу гра вийшла не надто результативною.

Перший тайм суперники провели в обережній манері, із мінімумом гольових моментів. Усе найцікавіше команди відклали на другу 45-хвилинку. Спочатку рахунок відкрили підопічні Юрія Мороза – після навісу з лівого флангу Пашко пробив із гострого кута, замикаючи дальній кут воротарського майданчика, і м’яч опинився в сітці воріт. Але за 10 хвилин до фінального свистка боснійці відігралися – диво-удар під поперечину від півкола перед штрафним майданчиком удався Брекалу.

У підсумку, 1:1 – бойова нічия, яка вивела збірну України з першого місця до еліт-раунду відбору на Євро-2023 (U17).

Додамо, що у звітному матчі взяли участь десять гравців «Динамо», викликаних на навчально-тренувальний збір та кваліфікаційні поєдинки. Це захисники Владислав Захарченко, Максим Коробов, Денис Дикий, півзахисники Давид Білий, Данило Іщенко, Кирило Осипенко, нападники Владислав Калин, Кирило Пашко, Віталій Лобко та Матвій Пономаренко. Нагадаємо, усі вони на правах оренди виступають за луганську «Зорю».

Євро-2023 (U17). Кваліфікаційний раунд. Група 2

30.10.2022. Зениця, тренувальний центр Федерації футболу Боснії та Герцеговини

Україна (U17) – Боснія і Герцеговина (U17) – 1:1 (0:0)

Україна (U17): Бакусь – Бакай, Захарченко, Дігтяр (Сметана, 84), ДикийБілий (Осипенко, 89), Іщенко, Хан (Коробов, 84), Пашко, КалинПономаренко (Лобко, 89).

Голи: Пашко (66) – Брекало (81).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер