17 гравців «Динамо» в різних збірних світу!

17 гравців «Динамо» в різних збірних світу!

Серед 23-х гравців, яких наставник національної збірної України Олег Блохін викликав для підготовки та участі в товариському матчі зі збірною Чехії (15 серпня, Львів, «Львів-Арена», початок о 21:00) шестеро представників «Динамо» - Максим Коваль , Євген Хачеріді, Денис Гармаш (обидва на фото), Тарас Михалик, Олег Гусєв і Андрій Ярмоленко.

Шістьох динамівців викликав наставник молодіжної збірної України (U-21) Павло Яковенко для підготовки до домашнього матчу відбору чемпіонату Європи-2013 проти Словенії (15 серпня, Київ, «Оболонь-Арена, початок о 18:30).

Це захисники Дмитро Кушніров і Темур Парцванія, півзахисники Андрій Богданов та Сергій Рибалка, нападники Дмитро Коркішко та Сергій Шевчук.

Також вагоме представництво динамівців у національних збірних інших країн світу.

Півзахисники Огнєн Вукоєвич і Ніко Кранчар викликані в збірну Хорватії на контрольний матч зі Швейцарією. Їх опонентом може стати інший гравець нашого клубу, нападник Адмір Мехмеді.

Збірна Сербії в Белграді прийме Ірландію. Новопризначений тренер балканців Сініша Михайлович розраховує на півзахисника Мілоша Нінковича.

У курортному місті Фару бронзовий призер останнього чемпіонату Європи Португалія зіграє з Панамою. Півзахисник Мігель Велозу викликаний на цю гру.

Побажаємо всім «біло-синім» вдалих матчів і без травм та пошкоджень повернутися в рідне «Динамо»!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер