Ахмед АЛІБЕКОВ: «У першому таймі ми виглядали добре»

Ахмед АЛІБЕКОВ: «У першому таймі ми виглядали добре»

- У першому таймі виглядали добре, контролювали м'яч. Особливо в першій половині тайму. Потім суперник увімкнув активний пресинг, і ми почали помилятися в передачах. А в другому таймі взагалі не могли знайти свою гру, багато втрат було. Можливо, втомилися. Особливо наприкінці. Не знаю, із чим це пов'язано.

- Здалося, що гра була принциповою, було багато боротьби, жорстких зіткнень...

- Напевно, у них такий стиль гри. Суперник постійно кричав, провокував, міг спеціально на ногу наступити. Ми теж у відповідь починали заводитися. Тому такий футбол і вийшов.

- Чотири матчі на зборах вже позаду, більша частина роботи виконана. У фізичному плані як почуваєшся?

- Уже легше, ніж тоді, коли ми починали в Києві. Бігова робота давалася важко, але через тренування, ігри, легшає. Можливо, хіба що наприкінці матчу втомилися, багато втрачали м'яч та не могли якісно грати в пас. Але далі буде легше.

- За два тайми ти встигнув зіграти в центрі з Папою Гуйє та Артемом Шабановим. З ким зручніше взаємодіяти та які особливості гри на даній позиції?

- Я не центральний захисник, але якщо потрібно, то можу зіграти, це не проблема. Шабанов на зборах частіше діяв зліва через відсутність Піварича. Для мене немає різниці, з ким грати із захисників.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер