Олександр Караваєв: «У матчі з «Ворсклою» багато що виходило»

Олександр Караваєв: «У матчі з «Ворсклою» багато що виходило»

- Я завжди грав флангового гравця, що захисника, що півзахисника. Не приховую, коли забиваєш, теж приємні емоції, але коли віддаєш гольові передачі і ти розумієш, що робиш внесок у команду, це дуже приємно. Тому радий, що сьогодні вдалося зробити аж три гольові передачі.

- Сьогодні "Динамо" провело перший матч в якості чемпіона - легше було без тягаря відповідальності?

- Так, і нас тренер налаштував так, що ми проводимо перший поєдинок після чемпіонства і повинні показати чемпіонську гру, як продемонстрували з "Інгульцем" і далі повинні тримати цю планку. Я вважаю, що у нас все дуже добре вийшло. Якби не пропущений м'яч, було б все добре, а так, в принципі, багато що виходило.

- Твої гольові передачі на Буяльського - це у вас своя зв'язка?

- Хороша зв'язка, перетиналися в збірних різних вікових категорій. Ми більше 10 років знайомі, відчуваємо один одного на полі, і в півфіналі Кубка України так вийшло. Всі знають, що Віталік біжить в штрафну зону, і просто треба підняти голову і знайти гравця.

- Віталій сказав, що ти йому повинен проставлятися?

- Ми - команда, скинемося все разом.

- В останніх матчах ти граєш на позиції півзахисника. Повернувся в рідну стихію?

- Мені без різниці, де грати, головне, на фланзі. Все життя на флангах, що справа, що зліва - Містер це побачив, тому поставив туди на початку сезону і я відчуваю себе дуже добре. Мені комфортно, що в захисті, що в атаці.

- Що скажеш про святкування голів Буяльського? Ви його вітали...

- Так, ми запитали, чого очікувати. Звичайно, це велика радість, у самого 2,5 місяці тому народився син. Це велике щастя і вибух емоцій. Я впевнений, що Віталій дізнався цю новину і у нього мотивація просто зашкалювала. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер