Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У «Динамо» на полі було 12 гравців!»

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «У «Динамо» на полі було 12 гравців!»

- Насамперед, я хочу подякувати всім уболівальникам за підтримку. Сьогодні вони, дійсно, були нашим 12-м гравцем та забезпечили перевагу на футбольному полі. Багато в чому завдяки їхній вірі та підтримці ми досягли позитивного результату та показали ту гру, яка їм сподобалася. Що стосується емоцій, про них зараз складно казати. Після гри потрібно відійти, заспокоїтися, мені для цього потрібно чотири-п'ять годин, не менше. Головне, що ми виконали завдання, яке було поставлене перед нами. Тепер деякі хлопці роз'їжджаються до збірних, решта отримає час, щоб відпочити та переключитися. А потім будемо планомірно готуватися до наступних ігор. Живемо від матчу до матчу, без нинішнього поєдинку не буде наступного тощо...

- Уболівальники сьогодні дуже голосно вас підтримували. Чи не було труднощів із тим, щоб підказувати партнерам за такої атмосфери? Вони вас чули?

- Це вже зворотній бік медалі. У будь-якому разі, приємно грати за переповнених трибун, коли в нас вірять, підтримують та надихають, команда йде вперед та здорово грає. Я казав на прес-конференції, що ми проаналізували нашу попередню гру, акцентували увагу на діях суперника, знали про їхні сильні якості, які намагалися нейтралізувати. Знали й слабкі якості, якими в підсумку й скористалися. Ми провели таку гру, після якої складно когось виокремити. Для мене немає значення те, хто забив гол. Головне, щоб команда реалізовувала можливості, які створюються. А хто ставить фінальну крапку, не має значення. Сьогодні виграла саме команда! Команда, в якої на поле було дванадцять гравців!

- Сергій Станіславович казав вам перед матчем, скільки м'ячів потрібно забити, щоб упевнено пройти далі?

- Головне, що ми забили стільки, скільки вистачило для виходу до наступного раунду.

- Чи очікували, що заб'єте «Евертону» п'ять м'ячів?

- Ми не рахуємо голи, ми граємо у футбол. Результат може складатися по-різному, а наше завдання показати хорошу гру, настрій, бажання та прагнення, а також, безумовно, реалізацію. А голи – це фінальний акорд дій усієї команди.

- Із ким хочете зіграти в чвертьфіналі?

- Навіть не знаю, хто там буде... Хто випаде, з тим і будемо грати.

*Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер