Олександр Тимчик: «Головне – підійти в оптимальних кондиціях до старту сезону»

Олександр Тимчик: «Головне – підійти в оптимальних кондиціях до старту сезону»

- Олександре, «Десна» виявилася хорошим суперником для підготовки до нового сезону?

- Дійсно, «Десна» - дуже хороший суперник. Не дарма вони в минулому чемпіонаті посіли четверте місце. Вийшла бойова гра, багато боротьби, багато бажання в обох команд. На жаль, програли, але результат наразі – не головне. Нам потрібно набрати ігрову форму і підійти в оптимальних кондиціях до матчу першого туру, який відбудеться 21 числа.

- Яку установку тренерський штаб дав на цю гру? Що відпрацьовували найперше?

- Потрібно було змінювати напрямок атаки з флангу на фланг, проявляти терпіння, щоб вскривати оборону суперника. У перерві Містер вніс деякі корективи, сказав більше грати вертикально, тому що суперники добре накривали нас.

- «Десна» весь матч захищалася великим числом, зробивши ставку на контратаки. Ламати таку оборону завжди непросто?

- Так, вони чекали такі моменти, коли хто-небудь з нашої команди погано прийме м'яч, і вже тоді намагалися накривати. А в основному грали від оборони.

- Чи позначилася на грі дощова погода? Луческу порадив грати з залізними шипами?

- Так, він порадив в таку погоду зіграти в бутсах із залізними шипами. Я дослухався цієї поради, і, дійсно, це допомогло впевненіше рухатися на полі. 

- У старті вийшли двоє номінальних правих захисників, але Кендзьора діяв у центрі. Як було взаємодіяти в такій зв'язці?

- Нормально, в принципі, як і з іншими хлопцями в попередньому матчі. У Томаша більше досвіду, він підказував мені в деяких моментах.

- З якими амбіціями ти повернувся з оренди в «Динамо»?

- Насамперед хочеться закріпитися, залишитися тут і доводити, що я гідний грати в цій команді. Звичайно, у «Динамо» Київ завжди ставляться найвищі завдання. Потрібно їм відповідати.

- Які враження з перших тренувань? Чи все вдається?

- Дуже багато цікавих вправ. Причому всі ігрові, ми не бігаємо без м'яча. Мені особисто дуже подобається наш процес підготовки.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер