Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Постійно шукаємо оптимальні поєднання»

Олексій ГЕРАСИМЕНКО: «Постійно шукаємо оптимальні поєднання»

- Вважаю, це була одна з наших найгірших ігор у плані тактики. Домовлялися про одне, зіграли 15-20 хвилин, і почалася якась анархія. Ми же домовляємося перед матчем, як будемо грати, всі погоджуються, а на полі починається легкий безлад. Я знаю причину цього, будемо розбиратися. Є дві-три людини, які випадають та не виконують вимоги. Будемо намагатися або їм пояснити, або ставити інших. Ви бачите, що в нас змінюється склад на кожен матч, постійно шукаємо оптимальні поєднання. Плюс, не забили дуже багато моментів. Якби ми реалізували бодай три-чотири з них, було б спокійніше.

- Можливо, забитий на початку зустрічі м'яч додав хлопцям надмірної розкутості?

- Ні, ми завжди звертаємо увагу на те, що нехай рахунок буде хоч 5:0, хоч 7:0 на 15-й хвилині, але гравці все одно мають виконувати вимоги, які було оголошено на установці. Якщо ми цього не будемо робити – це шлях у нікуди. А ця команда має в наступному році перейти до дублю, якщо гравці не будуть підготовлені, там їм робити нема чого.

- Яке враження справила «Говерла»? Вони спричинили вам багато проблем?

- Хороша, міцна, бойовита команда, якими відрізняється західна Україна, вони грають усі 95 хвилин, чого не вистачає нам. «Говерла» нагадує львівські «Карпати». Львів'яни намагаються контролювати м'яча в середині поля, те ж сама намагалася робити й «Говерла». Поки ми виконували вимоги, накривали суперників у центрі, все було добре. А потім трохи «розвалилися», й наприкінці матчу довелося важко. Але загалом у них моментів в атаці майже не було.

- У вівторок ви дозаявили кількох хлопців 1997-го р.н., наскільки серйозно на них розраховуєте?

- Ми заявили чотирьох футболістів і, звичайно, будемо на них розраховувати. Ви бачили, також грали троє хлопців 1997-го р.н, і маю сказати, виглядали вони дуже гідно.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер